Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell ennyire gyűlölni...

Miért kell ennyire gyűlölni az alacsony pasikat? Tényleg ennyire genetikai selejtnek számítok, hogy mindig bántani kell másoknak?

Figyelt kérdés

Részben kapcsolódik egy másik kérdésben írt kommenthez:

"Tudod a FÉRFIAK, megőrülnek a magas, hosszú lábú, elegáns nőkért.

FÉRFIAK a kulcsszó, FÉRFIAK között mozogj, és rájössz, hogy mekkora kincs van a birtokodban.

A törpe, ecsethajú tini majmokkal ne foglalkozz, a nyomorult 160 centijükkel csak sipítozzanak.

"

Nem tudom, hogy ezt konkrétan nő vagy pasi írta, de tök jó, hogy a legkisebb nőkkel szembeni diszkrimináció esetén - vagy akár csak tőlük független kérdés vizsgálata során - mindig az alacsony pasikat veszik elő bűnbakként, akár van szerepük benne akár nincs. Most próbálok a társkereséstől elvonatkoztatni, hiszen ez a való életben is érint. Ha kicsit is megpróbálok optimista/motivált/önbizalomteli lenni egyből megkapom, hogy kompenzálok. Ha megpróbálok kiállni magamért, akkor Napóleon komplexusos vagyok. Ha elkezdek edzeni és ne adj Isten izmos lenni, akkor tuti az alacsonyságom miatt van és nevetségesebb leszek. Ha vitám van egy lánnyal, akkor megkapom a többiektől (pasik esetében még a dominancia próbatétel is súlyt), hogy "kis görcs nem is érdemelsz nőt kis komplexusos". Annyiszor megkaptam már "aduász érvként" személyeskedés formájában egy-egy konfliktusnál/problémánál/érdekérvényesítésnél, hogy megszámolni sem tudom. Hiába öltözködöm szolidan, elegánsan, hiába próbálok visszafogott lenni, mindig megkapom, hogy kis mitugrász gátlásos vagyok. Ha nagy az önbizalmam akkor azért, ha kicsi akkor pedig azért, mert egy kis introvertált gyík vagyok. 170 vagyok, ráadásul vékonyabb. Már nem is merek belegondolni, hogy majd milyen kocsit veszek. Az álmom egy MX5-ös, de akkor én leszek a feminin kis genderhibás lúzer, ha pedig egy nagyobb SUV-t vásárolok, akkor tuti előjön a p*csnövelő érvelés, hogy azért van olyan kocsim. Egy ilyen világban, ahol mindenki megtalál egy olyan adottságom miatt, amiről nem tehetek, abban mégis, hogyan tudnék érvényesülni és normális ember módjára élni?

2019. szept. 5. 20:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%

Dettó 173 vagyok 19 évesen és senki még csak le se szrja mert engem sem izgat.

Szóval tedd te is ezt aztán kész ha te jól érzed magad a bőrödben akkor ezt mások is érezni fogják rajtad és pozitívan fognak hozzád állni.

2019. szept. 6. 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Figyelj!

180 cm magas vagyok, szüleim 160 és 164 cm magas vagyok.. Szerinted honnan örököltem? Én sem tudom..

2019. szept. 21. 12:35
 13/21 anonim ***** válasza:
magasak*
2019. szept. 21. 12:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Sz@rd mar le ki mit mond 😀 engen nem csesztetett senki de ga volt ilyen akkor sem érdekelt. Hidd el boldogabb leszel ha lesz onbizalmad es lesz@rod masokat
2019. okt. 13. 13:28
 15/21 Gyulai Dávid Dániel ***** válasza:
100%
170cm vagy és panaszkodsz? Akkor én mit mondjak 22 évesen 158cm és 46kg és még edzeni sem edzhetek, mert az egészségem nem engedi. És igen engem is piszkáltak/piszkálnak a magasságom miatt. Engem is nagyon zavar. Úgyhogy emberek közé se járok csak ha nagyon muszáj. Nálunk a családban a fiúk mind 170 felett vannak csak én nem. 2 unokatesóm 190cm körül van másik 170-180 között ahogy a báttyám is. Én meg pont olyan magas vagyok, és olyan a testalkatom, hogy a gyerekméret kicsi rám a felnőtt meg nagy. Ruhát cipőt alig találok magamnak. Szóval szerintem neked jobb helyzeted van.
2019. okt. 23. 16:05
 16/21 Gyulai Dávid Dániel ***** válasza:
+ Semmi önbizalmam nincs és nagyon negatív és feszült vagyok.
2019. okt. 23. 16:06
 17/21 anonim ***** válasza:
26%

[link]

Nézd meg ezt a csávót! Nem magas, de tetszik a nőknek. Miért? Mert vicces, jólelkű és nem arra fókuszolnák, hogy hány centi.

Am meg elég hogy egyetlen nőnek tetsz. Egy. És több millió van. Olyan nő is van, aki szép és nem mernél köszönni neki, de azok sokszor nem is érdekesek. Nagyrészt sminkről, szépségápolásról tudnál velük beszélgetni. Ismerkedj érdekes nőkkel!

Ha gátlásos vagy, az csak rajtad múlik, hogy megszüntesd. Tudom nem teljesen miattad van, de nem mások fognak segíteni. Csak próbálkozz! Ismerkedj a nőkkel, dicsérd meg őket, kiadósan beszélgess velük!

Valaki megszól, hogy "kis görcs"? Mond meg nekik, hogy "Kikérem magamnak! Nem beszélhetsz ilyen sértően és kérjél bocsánatot!" Ha még egy nő is ott van, akkor örülhetsz, mert egyből felfigyel rád, sokkal többet számít mint külső/magasság/autó. Autót saját döntésből vegyél, mások ilyen fajta "feminin vagy, ha" véleményét szard le! Az ilyen emberek saját magukat járatják le. Hány évesek? 12? Tényleg számít neked ilyen emberek véleménye?

2019. nov. 4. 23:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is voltam komplexus, mert magas vagyok de nagyon sovány voltam, 186 centivel csak 65 kiló. Az az egészséges tömegindex alatt van. Mindenki mondta " ejnye de sovány vagy" én meg edzettem meg ettem de 25 éves koromig mindig 65 kilo maradtam. Már attól nem volt önbizalmam a nőknöl.

Ez se kéne elvegye valaki önbizalmát. Nem varázsütésre lett önbizalmam, de magamba kellett néznem és csak velem volt a baj. A bunkókkal meg tényleg ne foglalkozz! Én is beleestem ebbe a hibába, aztán sokkal jobb érzés mikor nem érdekel és nem is szólogatnak be.

2019. nov. 5. 00:00
 19/21 anonim ***** válasza:
54%

Én ezt nem tapasztalom mert ez szerintem nem is létezik csak egy hisztéria. En 172 vagyok de soha nem ereztem magam hatranyba semmiben senkivel szemben! Sot en kifelyezetten szeretem a kihivasokat es bizom magamba ahoz, h tobbretartsam magam annal, h ilyen megkeseredett emberekre adjak. Ki mond ilyesmit neked? Hat biztos egy eladosodott kis senki es pont o probal kompenzalni!

Napoleon komlexus? Ez all tudomany ilyesmivel ne foglalkozz!

Alacsony emberek akik kiralyabbak a kiralynal!

Pl: Einstein, Messi, Tom Cruse, (Chuk Noris!:D)

Csak pár...Aki belekot masok testi adottsagaiba az valoban magat akarja vigasztalni eleg visszataszito modon! Ne lehessen megallitani ha el akarsz erni valamit ez az igazi ero! Nem a cm ek amivel sokan nem tudnak mit kezdeni...

2020. ápr. 29. 08:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez csak a te fejedben létezik ebben a formában, kérdező, és igenis ezvegy kisebbségi komplexus. Ezt érzik meg sokan és ezért piszkálnak vele. 170 cm-rel azért nem vagy vészesen alacsony, próbálj meg túllendülni ezen a hisztin és ne másokkal foglalkozz.
2021. máj. 21. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!