Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magas lányok lenézhetnek,...

A magas lányok lenézhetnek, ha alacsony fiú vagyok?

Figyelt kérdés

Sokszor olyan érzéseim vannak,hogy a magas lányok megvetnek meg selejtnek tartanak,mert fiú létemre nagyon alacsony vagyok.Nem tudom,hogy ez tényleg így van e vagy csak én képzelem be?

Általában kedvesek meg jófejek,de mégis így érzem.

165 cm vagyok és 20 éves

2019. aug. 1. 16:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Én nem nézek le senkit a magassága miatt, hiszen erről nem tehet.

Biztos volt olyan alkalom, amikor beképzelted, de sajna olyan is biztos volt, ahol emiatt lenéztek.

18/L, 176 cm.

2019. aug. 1. 16:54
 2/13 Sunshinedoll ***** válasza:
51%

A saját komplexusodat vetíted ki a nőkre. Nekünk ehhez semmi közünk. Nagy részünk totál nem foglalkozik azzal, hogy egy átlagos pasi mekkora.

Rendezd ezt a komplexust magadban.

2019. aug. 1. 16:58
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2019. aug. 1. 17:04
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Naponta 16723571245817354 kérdés van az alacsony komplexussal küzdő férfiak kérdéseiről. Nyissatok valahol egy internetes fórumot, és ott füstölögjetek egymás közt, hogy ti egy nőnek se kelletek!

Persze ez nem igaz, de jobb elfogadni ezt, mert ez a könnyebb út nektek :/

2019. aug. 1. 17:13
 5/13 A kérdező kommentje:

De itt is egy csomó nő leírja,hogy "a férfi 180-tól kezdődik" akkor mit gondoljunk?

2019. aug. 1. 17:41
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Én rengeteg olyan párt ismerek ahol a férfi alacsonyabb mint a nő és nem csinálnak belőle problémát, és ez a lényeg. Attól hogy valaki alacsony, még lehet kedves vicces. Elég felszínes dolog ha valaki a magasság alapján ítél.
2019. aug. 1. 17:51
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Ne aggódj, mert a legtöbbje egyszerűen észre sem vesz és levegőnek néz (tapasztalat sajnos). A maradék szűk réteg pedig semlegesen konstatálja, hogy "ez egy alacsony fiú" és megy tovább a dolgára. Ennyi.
2019. aug. 1. 18:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem tartják férfinak vagy férfiasnak.
2019. aug. 2. 05:23
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

"De itt is egy csomó nő leírja,hogy "a férfi 180-tól kezdődik" akkor mit gondoljunk?"

Azt,hogy ki a péniszt érdekel? A nők sok minden írnak és mondanak.Pont attól leszel férfiatlan,ha az ilyen elvárásoktól függesz.

Igen,valószínűleg nem fognak veled lefeküdni magas lányok,a bunkóbb fajta tarthat selejtnek is.És? Vannak veled egy magas,vagy nálad alacsonyabb nők,szűkebb körből válogathatsz,de ettől még lehet barátnőd.

Egyéb tekintetben meg mit számít?

A magas férfiak között is van aki lenéz emiatt,van aki nem.Ez ilyen dolog.

2019. aug. 2. 18:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Itt nem a barátnő szerzésről van szó.Hanem hogy megvetnek e vagy sem
2019. aug. 2. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!