Ki és hogyan fogyott le radikálisan?
120ról 70re
Nem eszek lefekvés előtt, járok edzeni, nem eszek túl sok szénhidrátot(de inkább cukor mint édesítő)
Csinálni kéne már egy rövid összefoglalót a témában, hogy ne naponta tegyék fel ugyanazokat a kérdéseket. Illetve érdemes lenne olvasgatni mielőtt ismét kiírjátok ugyanazokat a kérdéseket.
A probléma ebből a kérdésből is sugárzik: gyorsan szeretnél sokat fogyni. Ez ugyan lehetséges, de szinte 100%, hogy a gyors fogyást gyors hízás fogja követni vagy ahogy az itteniek mondják, meghízni sem 3 hónap alatt híztál meg. Aki 3 hónap alatt 20 kilót fogy és azt megtartja az igencsak szerencsés ember.
A gyorsaságot ebben a témában (is) át kell értékelni. A fogyásnak nem az a célja, hogy súlyt veszíts, hanem hogy jobb életed legyen. Mivel radikálisan meg kell változtatni a rossz szokásaidat erre időt kell adnod magadnak. Néhány hónap alatt csak koplalással lehet fogyni, de koplalni nem lehet egy életen át, ezért sosem szabad koplalni a fogyás során.
Tehát sokadjára: A radikális fogyás időbe telik, alkattól függően fenntartható módon havonta max 2-4 kiló veszíthető el, ehhez pedig tudatos viselkedés és rendszeres mozgás szükséges. Ha sokat kell fogynod minimum 1 évre tervez, de ez sem kőbevésett. Ha 2 év kell hozzá, akkor annyi kell. A lényeg, hogy a szokásaidon változtass és ne térj vissza a régi zabálós énedhez.
175 cm, 65 kg-ról 41-re.
Anorexia, ó, hogy majdnem beledöglöttem :D
Lofszt nincs akaratero
Az etrendem jokurt+sima gabona vagy zabpehelybol all + este két zsemle. Hetente futok min 3× 30 -40 perceket amiket sose futottam es marhara unalmas. Nem zabalom mar fel a hutot meg mindent odafigyelek nagyon. Lehet hogy vkinek ez is keves de nekem sok. Elso kettonvalaszado: igen az radikális amit leadtatok es gratulálok.
Én 95 kilo vagyok. Hasra és seggre megy.(igen pali vagyok).
Elég szr az étrended.
Nézz utána, ez nem egészséges.
Lofszt nincs akaratero
Az etrendem jokurt+sima gabona vagy zabpehelybol all + este két zsemle. Hetente futok min 3× 30 -40 perceket "amiket sose futottam es marhara unalmas. Nem zabalom mar fel a hutot meg mindent odafigyelek nagyon. Lehet hogy vkinek ez is keves de nekem sok. Elso kettonvalaszado: igen az radikális amit leadtatok es gratulálok.
Én 95 kilo vagyok. Hasra és seggre megy.(igen pali vagyok)."
Addig olvastam, hogy ZSEMLE. Tovább nem.
Miért mi baj az étrenddel?
Egészségtelen..sajnos jelen körülményeimben sok minden egészségtelen :D
Csak ezt a fránya "belet" hogyan lehetne leadni tudjátok...
a hasat,ami nagyon nagyon előnytelen külsőt kölcsönöz egyeseknek...nekem is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!