A párom radikálisan cigányellens? Hogyan lehetne visszább fogni?
Nekem is nagyon negatív a véleményem róluk.
Valljuk be őszintén, van, akinek pozitív?
Viszont a párom túlzásba viszi.
Olyan városban élünk, ahol eddig nem nagyon voltak, az utóbbi években valamilyen oknál fogva megjelentek.
Tudni kell,hogy ő teljesen ellentéte egy átlagos cigánynak.Tisztaságmániás,rendmániás, kicsit karrierista, nála mindenen élére vasalt, élére hajtott.
Szerintem, részben emiatt is van ez az ellentét.
Például, amikor toljuk a bevásárlókocsit egy üzletben és megjelennek ott cigányok, akkor egyből ellenőrzi a pénztárcát telefont, meg olyan nézése van, hogy azzal ölni lehetne.
De, van ennél durvább is.
Például zebrán megy át ilyen 7-8 tagú család,erre ő elkezdi nyomkodni a gázpedált, túrázik vagy minek szokták hívni ezt a férfiak, majd odafordul és megkérdezi, "szerinted nyikkanna,ha átmennék rajta és visszatolatnék"?
Én teljesen megértem, hogy utálja őket, én is.
De, ebből a végén még baja lehet.
Annyira nem radikális ez. Az elsőt én is mindig megteszem, én is ellenőrzöm az értékeim, ha körbevesznek...
A második már túlzás picit, de én láttam már olyat is aki undorában köpött, ha meglátta őket, de olyat is aki fegyverrel zavarta el őket.
Nem teljesen a kérdéshez kapcsolódik.
De mi van akkor ha a párodnak a felmenői között legalább volt 1 cigány származású ember ?!
Szerintem kicsit túlzás.
Nem szabad általánosítani de bizonyos esetekben tényleg jobb megtartani a 2 lépés távolságot és ennyi elég is.Nem kell túráztatni az autót meg generálni a feszültséget ameddig nincsen semmmi probléma.
A párod feltehetőleg nem látott még rendes cigány házat. Meg kell hagyni, valóban nincs belőle sok, de azok a családok, akiket én ismerek, rendszeretők, és olyan tisztaság van náluk, hogy akár a padóról is lehetne enni.
Viszont amit lentebb írtál, az beteges. Mármint szerintem, de lehet én vagyok rosszul kódolva, mikor azt mondom, normális ember nem ponénkodik azzal, hogy átmenjen egy kocsival a másikon.
Ha olyan környéken megyek át a városon, persze én is figyelek a zsebeimre, de nem attól függően, hogy cigány-e a szembe jövő vagy sem - mondjuk ezt gondolom nem kell rézleteznem, látszik az embereken, ki miből él, de nem a bőrszínük mondja ezt meg.
A kérdéses népcsoport enélkül is támad, ha rájuk jön (személyes tapasztalat)
nekem vannak cigány barátaim, ők a kevés kivételhez tartoznak, akik normálisak, becsületesek. tanultak, rendes munkájuk van, nem koszosak, büdösek, házuk is tiszta.
Viszont ismeretlen cigányokkal én is tartom a távolságot, főleg vannak közöttük igazán rossz arcú egyének, akiktől már ránézésre is kiráz a hideg.
Persze a magyarok között is vannak bőven. A fent említett barátaim közül az egyiket egyszer megtámadta egy rasszista magyar banda, amikor este ment hazafelé. megverték, és az összes pénzét elvették, merthogy "biztosan lopta", pedig a fizetése volt... Szóval azt mondom, hogy nem árt az óvatosság az ismeretlenekkel, de azért túlzás amit néhányan művelnek, hogy egy kalap alá veszik az összes cigányt, mert igenis vannak köztük rendes emberek, még ha kevesen is.
a barátod beteg (orvosi értelemben)
a magyarok között arányaiban pont annyi hulladék (koszos, büdős, agresszív, igénytelen stb) van mint a cigányok között
Azt miként kell érteni, hogy "...ő teljesen ellentéte egy átlagos cigánynak..."
Ő is cigó magyarul, de nem átlagos???
Próbáld átnevelni a migrációra, azokkal nagyobb gondunk lesz s használ mindenkinek tette s kezelődik ő is végül;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!