Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A párom radikálisan cigányelle...

A párom radikálisan cigányellens? Hogyan lehetne visszább fogni?

Figyelt kérdés

Nekem is nagyon negatív a véleményem róluk.

Valljuk be őszintén, van, akinek pozitív?

Viszont a párom túlzásba viszi.

Olyan városban élünk, ahol eddig nem nagyon voltak, az utóbbi években valamilyen oknál fogva megjelentek.

Tudni kell,hogy ő teljesen ellentéte egy átlagos cigánynak.Tisztaságmániás,rendmániás, kicsit karrierista, nála mindenen élére vasalt, élére hajtott.

Szerintem, részben emiatt is van ez az ellentét.

Például, amikor toljuk a bevásárlókocsit egy üzletben és megjelennek ott cigányok, akkor egyből ellenőrzi a pénztárcát telefont, meg olyan nézése van, hogy azzal ölni lehetne.

De, van ennél durvább is.

Például zebrán megy át ilyen 7-8 tagú család,erre ő elkezdi nyomkodni a gázpedált, túrázik vagy minek szokták hívni ezt a férfiak, majd odafordul és megkérdezi, "szerinted nyikkanna,ha átmennék rajta és visszatolatnék"?

Én teljesen megértem, hogy utálja őket, én is.

De, ebből a végén még baja lehet.

2018. márc. 18. 14:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez jó :DD mintha engem írtál volna le :D viszont én tudom, hogy vannak rendesek, munkahelyemen is rendszerint találkozok velük, szóval találkozok idióta faszokkal, és nagyon tisztességesekkel is, de nem csak cigányokról mondható ez el, minden népnek megvan a maga jó és rossz embere.
2018. márc. 18. 17:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Amúgy panaszkodik a kérdező vagy dicsekszik? Mindkettő benne van a kérdésben.
2018. márc. 18. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!