Az mi hogy éjszaka kihalt úton megpróbàljàk megàllitani az embert? Te kimernél szàllni?
Én is így tettem volna hogy kikerülöm és továbbmegyek, sajnos lehet alapja annak amit te gondolsz hogy egy gyereket felhasználva kitudja hányan elbújva várnak egy autósra aki megáll kiszáll bepattannak az autóba téged jobb esetben csak otthagynak, rosszabb esetben jól megvernek, kirabolnak, esetleg megölnek stb...
Ilyen esetben soha ne szállj ki az autóból, egyből ajtókat bezárni, ablakot semennyire se lehúzni mert kitudja mit fújnak be és kikerülni a gyereket, menni minimum 1 km-ert és hívni a rendőrséget hogy x helyen mit tapasztaltál és nézzenek ki, és mondd el nyugodtan hogy nem mertél kiszállni mert attól tartottál hogy csőbe akarnak húzni. Névtelenül tégy bejelentést, és amint ez megtörtént hajts tovább.
Akkor holnaptól próbálj meg azzal a tudattal élni, hogy nem segítettél valakin, és órák alatt elvérzett a roncsban.
Nem akarom a helyzetet dramatizálni, de lehet, hogy ez is benne van???
Azért nem semmi, hogy mennyi paranoiás ember van itt, akik egyből a sok gyökér amcsi horrorfilmre meg krimisorozatokban látottakra tudnak csak gondolni.
Meg sem fordult a fejedben, hogy az a valaki esetleg bajba került és segítséget akart kérni, ugye.
#6 vagyok.
Úgy látom az utánam hozzászólók (#7, #8,) is tudnak/mernek ép ésszel gondolkodni!
Lehet, hogy tényleg ennyire nyomorult világot élünk, de azért mégis csak emberből vagyunk nem??? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!