Miért ilyen bunkók egymáshoz az emberek?
Utolsó, én pont ilyen csendes konfliktus kerülő típus vagyok a magán életben, amiről írsz csak férfi. Egyáltalán nem szoktam a neten név és arc nélkül bunkóskodni. Szeretem segíteni és támogatni az embereket komentekben ha szimpatikus vagy sajnálatra méltó. A rosszindulatú kötekedő embereket kerülöm virtuálisan is. Nem mondom hogy nem vágok vissza ha megtalálnak de hosszan tartó vagdalkozásba nem megyek bele mert úgy se fog elgondolkozni rajta, más részt nem mérgezem a lelkem vele.
Így virtuálisan inkább még jobban ki tud jönni az énem az a része, aki segíteni és támogatni akarja az embereket, addig személyesen nehezebben tudom ezt megvalósítani mert zárkózott vagyok. Sok virtuális barátom mert írásban sokkal jobban tudok kommunikálni mint közvetlenül.
Ettől függetlenül biztos van az a típus is amiről beszélsz de szerintem sok ember magán emberként is nyers, durva, és a neten is.
Az ilyen tényleg nem érti miért van annyi konfliktusa, és tényleg azt hiszi hogy amilyen ő, az normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!