2 kérdésem van mert egymáshoz kapcsolódnak. A válaszokat szamozzatok meg, aszerint hogy melyik kérdéshez tartozik. Köszi . MIÉRT NEM ÉRTENEK AZ EMBEREK? 14/F
1.) Miért nem értenek meg az emberek? Volt egy lukas óránk a gimiben és az egész osztály elkezdte nyomkodni a telefonját . facebook , twitter , instagram , snapchat, szelfi stb. erre feltettem a 2.) számú kérdést ( lejjebb) erre bamba arccal visszaneztek rám és elkezdtek röhögni hogy milyen hülyesegeken gondolkodom . erre szépen tagoltan elmondtam a kérdést megegyszer. ugyanazt a választ kaptam mint az előbb. miért nem értenek még / fogják fel amit közölni próbálok? segítség!
2.) miért kell az embereknek az életük minden pillanatát megosztani valamilyen neves oldalon? tök fölösleges. valaki magyarázza meg !
1. Nem kell, hogy megértsenek, olyan társaságot kell keresned, ahol fel sem merül az, hogy nem értenek.
2. Mert ennek sok oka van, nem csak divat. Ha érdekel, hogy én mikre gondolok, írj rám, és bővebben leírom.
2. Magányosak és így megélik, hogy közösségben vannak. Sokan ebben sok élvezetet találnak. Pl. szeretsz kuglizni, rollerezni, focizni, hegedűlni, balettozni, kémiázni, rajzolni napi több órát? Az egyiket biztos nem. Na, pedig szép számmal vannak olyan emberek, akik igen!:)
1. Pontosan mit mondtál és mit válaszoltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!