Sokan utálják a vegánokat?
Én is csak azokat a vegánokat utálom, akik erőszakosan próbálnak mindenkit megtéríteni.... rosszabbak, mint a jehovások.
Szerintük mindenki kegyetlen gyilkos, aki jóízűen megeszik egy szelet rántott húst.
Tipikus példája ennek, amikor pár hónapja kitettem fb-ra egy baráti vacsorás képet, ahol különböző vegyes tálak voltak, sült húsokkal stb.
Egy volt gimis osztálytársam "dühítőt" reagált a képre, majd privátban kaptam tőle egy kisregényt telitűzdelve linkekkel az ipari állattartás szörnyűségeiről, és a végén megkérdezte, hogy mindezek ismeretében is ízlett-e a vacsora.
Írtam neki egy nagy betűs IGEN-t és letiltottam.
Na az ilyen vegánokat én is utálom.
Totál nem logikus lépést embert enni, mert semmivel nem jobb a húsunk, mint egy disznóé, és ellentétben a malaccal mi alkalmazhatók vagyunk rabszolgának. De egy ilyen agyatlan térítős vegánt szívesen megkóstolnék, mint csúcsragadozó a növényevőt.
(A kommentem a fenti kedves hozzászólónak szólt, azokkal a vegánokkal semmi bajom, akik ezt kulturáltan megtartják maguknak, és a saját kajájukkal foglalkoznak nem az enyémmel.)
"az a bajom velük, hogy megpróbálják ráerőltetni másokra a saját szokásaikat"
Ezzel az a gond, hogy a másik oldal jelentős része is ezt csinálja. Megpróbálnak folyamatosan meggyőzni arról, hogy egyek húst. Meg tejterméket persze, mert kell a csontoknak.
Mindkét oldal szereti meggyőzni a másikat az igazáról, nem csak a vegànok próbálnak megváltoztatni.
A hús evés normáli és etikus dolog. A vegánok önmagukat valami morális felsőbrendűnek tünteik fel, és ezt látványossan, akkár erőszakosan demonstrálják. Ugyanakkor a moráljuk addig nem terjed hogy tiszteletben tartsák ember társuk étkezési kulturáját. Ezt teszi őket olyanná mint egy agresszív szekta, ez sok embernek ellenszenves, nekem is.
Egy kicsit több érzelmi intelligenciával és empátiával népszerűbbek lehetnének, így csak lejáratják az ügyük.
Természetesen nem mindegyik ilyen de van egy ilyen markánsan agresszív részük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!