Rossz ember vagyok ha vannak emberek akik mar kulso alapján sem szimpatikusak?
Figyelt kérdés
Most igy a hideg nyomon c film kapcsan jutott eszembe. Ez a Casey affleck annyira ellenszenves arcu nekem hogy egyszeruen nem tudok szimpatizalni vele egy filmjeben sem. Olyan agressziv feje van es a mimimaja is olyan fura. Neha vicsoritva beszel. A valo eletben is az agressziv arcu emberek taszitanak akkor is ha a belsejuk meg teljesen masmilyen. Ezert rossz embernek erzem magam es felszinesnek2019. aug. 25. 18:09
1/5 anonim válasza:
Miért lennél? Ez van nem lehet mindenkinek mindenki jó.. Én meg elitélem a magamutogató bulizgatós haspólós lányokat, és?
18f
2/5 anonim válasza:
Nem. Én meg azt a fiatal párt nem bírom, akiket néha szoktam látni konditeremben. Elsőre a tekintetük volt az irritáló, most már a viselkedésük is.
3/5 anonim válasza:
Hazugság lenne azt gondolni, hogy az ember nem így működik. De. Az embernek vannak előítéletei, és mindig lesznek, akik kevésbé szimpatikusak számára. Viszont a rossz ember ott kezdődik, aki az általa nem kedveltek ellen elkezd uszítani, ártani nekik úgy, hogy azok előtte neki soha nem ártottak.
4/5 anonim válasza:
Nincs ezzel gáz,nyugi:)
Ha valaki nem szimpi,ne foglalkozz vele.akkor lennél gyökér,ha elkezdenéd bántani,pusztán azért mert nem szimpatikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!