Miért van az, hogy pont azoknak az embereknek van világfájdalma az Amazonas-tűzvész miatt, akik 2-3 db benzinpusztító prémium autót tartanak a 180 nm-es dupla garázsos külvárosi kecójukban?
A tudatos fogyaszto tarsadalom nem valosul meg különben nem a vilagvége hangulat dominalna.
O pusztul a föld brühühü es ezt igy kb több trillioan.
Nem egymassal van a kettö szemben allitva.
Hanem a figyelemfelhivas az kevés.
Amugy miert is a lepontozas?
Csak mert en nem lelkiismereti kerdessel oldanam meg? Komolyan azon muljon az eletem a föld elete hogy joska bacsi a tanyan mit szemetel mit nem? Es gyözzük meg egyesével az összes ilyet? Mert hatekonynak tünik???folyamatosan romlo a tendencia kiugrasok nelkül.
63%
Mert szerinted a tiltás mit oldana meg? Most is tilos például az erdőben lerakni egy utánfutónyi szemetet, aztán mégis rengetegen csinálják. :(
En nem tiltasrol irtam
Hanem olyan megoldasok kellenenek aminek eredmenye is van. Legyen az barmi. Akàr a müanyag kivonasa a forgalombol. Nem a marsot kellene kutatni hova lehetne attelepdni. Hanem a sajat hàzàban rendet rakni
"Bakker.miert nincs betiltva a müanyag elöallitas gyartasa de mégis???"
Én úgy látom, itt például tiltásról írtál.
A kokain előállítása is be van tiltva a legtöbb helyen, mégis virágzó biznisz.
Persze egyébként egyetértek a műanyagok felsőbb szintű korlátozásával, de nem hiszem, hogy CSAK az önmagában segítene.
Mert az segit hogy posztolgatjuk a szemetet?
Es ha meg sem probaljuk a többi megoldast.
Tenyleg akkor a születeseket kell majd korlatozni akkor ha mas nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!