Miért csinálja ezeket?
Rendszeresen járok egy nagyobb bevásárló központba már évek óta. Kb 3 hónapja tudtam meg hogy ki a biztonsági őr hozzá teszem abszolút nem is érdekelt. Szóval ez az ember kb 50-60 év között mozog, és stílusra elég fiatalos. Tipikus gazdag aki azt hiszi mindent meg tehet másokkal. Egyszer csak (3honapja) oda jött hozzám és a kisfiamhoz beszélgetni, és tök rendesnek tűnt de egy kicsit sok volt mert úgy beszélt velünk mintha már többször is beszéltünk volna. Ez akárhányszor megyünk mindig előfordul. Most kivételesen egyedül mentem vásárolni, és megint oda jött hozzám beszélgetni és azt vettem észre hogy nézi a mellemimet és az egész testemet miközben hozzám beszél. Hozzáteszem azt is hogy nem kihívóan vagyok öltözve hanem egy atléta és egy térd nadrág van rajtam, semmi extra meg csak sminket sem használok kivéve a szemöldökömet szoktam ki húzni. Ennyi. Miért csinálja ezt?
25/n
"a biztonsági őr" "Tipikus gazdag aki azt hiszi mindent meg tehet másokkal"
Egy biztonsági őr garantáltan nem gazdag, igen rosszul fizetett és nem túl jó munka, akinek van pénze, az nem ilyen munkát vállal, söt az a legtöbbször nem is igazán dolgozik.
Emellett veled lehet, hoyg csak egyszerüen barátságos, de túl sokat belegondolni nem érdemes. Azt meg elég kizártnak tartom, hogy úgy nézeget, ahogy nem kellene, csak te érted félre.
Unatkozol, hogy ilyen hülyeségeket találsz ki?
Biztonsági őr, mint tipikus gazdag? Neked megártott a meleg!
"Honnan veszed hogy csúnyább vagyok mint te pl. ?"
Onnan, hogy nem írnék ki ifjú szülőként a gyerekem mellől ilyen ostoba "kérdést" A szellemi sötétség hiánya áttűnik a testen, és rondává teszi az alanyt. Ha zaklat valaki, építsd le. De nem tudom, ezt miért kell a gyakorira kiírni, és miért nem tudod egymagad megoldani. Mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!