Egyes embereknek miért nincs melegük 40 fokban kabátban?
Figyelt kérdés
Tudjátok milyen típusú emberekre gondolok :D Terepszínű bundás kabát, fehér cipő, biztos láttatok már ilyet. Valamelyik nap egy ilyen gyereket láttam 40 fokban sétálgatni, mikor én majdnem megdöglöttem trikóban és rövidgatyában. Meg instagramra kitette egy évfolyamátrsam, ahogy 40 fokban a balatonparton áll térdig érő pulóverben meg rövidgatyában. Ők ennyire ragaszkodnak a "divathoz", vagy tényleg nincs melegük? :D2019. aug. 22. 13:43
11/11 anonim válasza:
Vezessük be két embertípust. Tevék és oroszlánok. A tevék elfoglaltsága a többiek, az oroszlánoké is. Szimbiózisban élnek. Az ori figyelmet akar furaságával, a teve meg kiüríteni a rosszindulattal teli pofazacskóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!