Meg lehetne oldani a raccsolást?
Az öcsém beszedhibas volt, kb 20 betűvel voltak gondjai és kiskorban el lett kezdve a logopédiai "kezelés", és ha jól emlékszem kb 2 év alatt az egész megvolt neki, az utolsó volt az R betű, szerintem néhány hónap alatt meg lehet csinálni rendszeres gyakorlással.
De ez csak tipp, lehet hogy tévedek.
Szia!
Nem tudom mennyire aktuális, de nekem 0-ról megtanulni az r-t 2 hónap volt, elsős koromban.
Egy ideig minden príma volt, de szerintem én is raccsolok egy picit, mert bár kiejteni ki tudom, de nagyon röviden és harapva (ezért angolon úgy tűnik, mintha pedánskodnék, pedig csak beszédhiba😂)
Egyébként szerintem ez egész jó szexepil is lehet. Egyik osztálytársam esete elég feltűnő, de szerintem tök aranyos, ahogy beszél.😇
Ha szakemberhez fordulsz, valamennyit biztos tud segíteni, de mivel én sem beszélek tökéletesen, így nem tudom azt mondani, hogy biztos megszabadulsz a raccsolásodtól.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!