Csak én nem értem a mai nők logikáját?
Lányok!
Nem látjátok be, hogy az ilyen emberbe kár a szó? Menjetek ti is valami értelmesebbel foglalkozni, az ilyen emberért nem kár. Az élet majd elintézi. A többi nőt meg nem kell félteni tőle.
Van jobb dolgunk is, mint egy incelt szórakoztatni, nem? Úgyse tudjuk a fejében lévő sötétséget megvilágítani, és úgyis lesz mindenre kész válasza, amiben mi vagyunk a hülyék. Szerintem hagyjuk, hadd vergődjön. Mást úgyse tud.
"Te élnél, sőt dolgoznál (mert a házimunka is valamilyen szinten idetartozik) egy olyan nőnek, akit gyűlölsz?"
Ha tényleg erősen gyűlölném (viszont nem nagyon tudnám elképzelni, hogy a szüleim olyan nőt választanának nekem akit gyűlölnék), akkor nem szívesen, viszont ha csak nem lennénk szerelmesek egymásba viszont amúgy jól meglennénk/kevés veszekedés lenne, akkor nem hiszem, hogy olyan szentimentális lennék, hogy azt is utálnám.
"Várj, tudom, kiprovokálja az asszonyállat a verést."
Nem, nem gondolom ezt.
"Mert ugyebár ha nincs saját munkája, saját keresete, akkor rá van kényszerülve, hogy a férfinek a kedvében járjon, ami azt eredményezi, hogy a nő alsóbbrendűként van kezelve és csak annyi joga van, mint egy állatnak."
Nagyon ellenszenvesnek találom ez a felfogást. Nem, nem mint egy állatnak, hanem mint egy gyereknek. A legtöbb nő gyakorlatilag amúgy is egy szexuálisan vonzó pótapát akar. Néhány feminista is beismeri, hogy amikor csak lehet, a férfira akarják tolni a kapcsolatban a feleősséget, még ha meg is magyarázzák az elnyomás elméletükkel, hogy szerintük ez miért van: [link]
Valószínűleg pont azért csökkent a női boldogság ( [link] az utóbbi évtizedekben, mert már ritkán kaphatnak egy szexuálisan vonzó pótapát a nők aki leveszi a vállukról az önellátás felelősségét.
Hagyjátok szegény szűz fiút.
Így is elég rossz lehet neki, hogy órákig kell kutatnia a millió cikk közt egyet, ami végre alátámasztja az ő kis álomvilában abszolút jogos gondolatait...
Drága kérdező... te örülnél annak, hogyha nem lenne munkád, egy nő tartana el téged, neked a házimunkát kellene csinálnod. Ha úgy kéne táncolnod, ahogy ő fütyül? Ha megverhetne bármikor? Ha kér valamit rögtön teljesítened kelljen? Hogy uralkodjon feletted?
Gondolom nem.:) Ha igen, akkor hülyébb vagy, mint gondoltam...
"A legtöbb nő gyakorlatilag amúgy is egy szexuálisan vonzó pótapát akar."
A ribizlikről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!