Valaki elmagyarázza ennek a logikáját?
Dióhéjban a történet.
Leveleztünk egy lánnyal. Alapból úgy indult, hogy semmi több mint baráti levelezés, adott pár közös érdeklődési kör.
Én sok mindent nem tudtam róla, csak a keresztnevét, ennyi, volt megkérdeztem a teljes nevét, meg hogy FB-n ne-e jelöljük be egymást, nem szerette volna, elfogadtam, Ő engem megkeresett mondta.
Felajánlotta egyszer, hogy találkozzunk, mert nem messze lakunk egymástól, én mondta, hogy nekem ez így kicsit gyors, hogy nem tudok róla sok mindent, meg nem is volt a legjobb az időpont.
Sértődés lett a vége, pedig én őszintén megírtam, hogy még miért nem, nem találtam ki semmi indokot, oké.
Rá egy napra, gondoltam kicsit azért oszlassuk az ellentétet, javasoltam, hogy egy ünnepek közti időpontban találkozzunk. Ennek meg az lett a vége, hogy ne is beszéljünk többet.
Most csak én nem értem, hogy ez miként jött össze, vagy tényleg én hibáztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!