Mi az a munka amit sosem csinálnál?
Orvos, mert túl nagy a felelősség, és rosszul vagyok a belső szervek látványától.
Buszsofőr, mert egy csomó emberért vállalok felelősséget az utakon.
Építkezéseken se dolgoznék, mert nem bírnám ki egész nap a hőségben nyáron vagy a magasban.
Nekem nehéz fizikai munkakat.
Vagy ahol szagok vannak mint pl etteremben sem lennék felszolgalo, vagy fornettielado sem
Vagy ahol rossz a kollektiva vagy a fönök
Vagy ahova utazgati kell ill bejàrni (pl egy oras bejarassal -ami odavossza 2 ora- a napi munka miatt elveszett idö valojaban igy 8 helyett 10(ill 9 helyett 11) de 8 oras bérért.
Vagy ahol a fizud masoktol függ. Pl az ügynökök, call centeresek, ha nem köt üzletet vagy nem tud senkit behuzni hogy pl kössön biztositast, nemhogy alig kap fizut de ki is rugjàk - ne mas emberektöl (ügyfelektöl)függjön màr az hogy en jo munkaerö vagyok vagy sem.
Stb
Szippantós kocsis munkás. Mert a franc akar néha térdig gázolni a szarba. 😃
Nőgyógyász. Mert akarja a fene a nénik punciját szagolgatni meg matatni benne. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!