2019-ben miért adnak még kölcsön az emberek egymásnak?
Figyelt kérdés
Annyi átverést lehet hallani, hogy xy közeli barát, rokon nem fizette vissza a kölcsönt.2019. aug. 15. 17:53
1/5 anonim válasza:
Sokan megbíznak a hozzájuk közelálló személyekben, továbbá úgy vélik, hogy velük ez úgysem történhet meg.
Más esetben pedig erősebb a segíteni akarás iránti vágy, mint a bizalmatlanság.
2/5 anonim válasza:
Én még a tesómnak is csak úgy adtam kölcsön, hogy közjegyző hitelesítette a kölcsön szerződést.
3/5 anonim válasza:
Én az egyik barátomnak adtam kölcsön tavaly 50 ezret nemrég meg 10 ezret. Az utóbbit már másnap, az előzőt pedig pár hét után vissza is vizette. Persze nem sok embernek adnék kölcsön.
4/5 anonim válasza:
Én mindig úgy vagyok vele, hogy soha, senkinek nem adok kölcsön. Mégis megtettem, az egyik az ex legjobb fiúbarátom volt (akkor adtam neki kölcsön, amikor még jóban voltunk), a másik a jelenlegi legjobb fiúbarátom. Mindketten hamar visszaadták maguktól, mindenféle unszolás nélkül. Szimpla ismerősnek szerintem akkor se adnék.
5/5 anonim válasza:
A régi beidegződés végett. Vagy a szeretetért-elfogadásért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!