A férfiak mit vannak úgy oda a sörért?
Figyelt kérdés
De most komolyan... Vannak annál ezerszer jobb alkoholos italok2019. aug. 14. 20:07
11/12 anonim válasza:
En a vizet szeretem.
Mondjuk, a mai vilagban, ez mar nem normalis kategoria. :)
12/12 anonim válasza:
Fiatalon sosem értettem, mi a jó a sörben. Úgy voltam vele, hogy berúgni nem akarok, az íze meg nem jó. Jobban szerettem a cukros löttyöket, kóla, fanta, 7up, miegymás.
Ma meg simán jól esik esténként vagy társaságban 1-2 sör.
Pont azt szeretem benne, hogy csak annyira old fel amennyire szükséges, nem leszek taj részeg, nem hányok, nem fordulok ki magamból. A töményekben nem érzek semmi élvezetet, plusz hányok is tőle. A borból maximum a fehéret iszom vagy pezsgőt, egy fél pohárral, pár korttyal. Ráadásul folyamatosabban hat, nem úgy üt, mint egy tömény. Lehet mellette hosszan beszélgetni, társalogni és nagy okosságokat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!