Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyek! A csendesebb, magukna...

Hölgyek! A csendesebb, maguknak való általában a gondolkodó tekintetű férfiak, vagy a fültől fülig érő mosolyú, mindenkivel közvetlen jópofizó férfi jön be?

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 05:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Is-is.

Olyan jon be aki tud jopofizni is - azaz vidam lenni de komoly enje is van es nem 0-24ben csak jopofizik.

Igazabol olyan, amilyen en vagyok. Komoly dolgok erdekelnek, sokat olvasok stb. De azert szeretek nevetni is.

De ki nem?

2019. aug. 7. 05:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem mind kettő.
2019. aug. 7. 05:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a szívből jövő vidámság, boldogság mindig előnyt élvez a mélabús ábrázattal szemben.
2019. aug. 7. 06:11
 4/11 anonim ***** válasza:

A mèlabustol azert tartanèk hogy depresszios mindenkit kibeszélö vagy magàban utàlo alkat lehet, a vidàmtol meg hogy lehet felületes, kalandor tipus aki bajban is mosolyogva lelèp segitseg helyett. Pont nèztem egy filmet ahol a pasinak mindig vigyor van a fején es csalta dobalta a csajokat. De mashol is ez megy hogy a vidamak alapvetöen annyira extrovertek is mintha mindegy lenne hogy a bnöjevel tandemugrik/vadvizi evez/barlangol vagy epp a barataival, neki doszt mindegy,ugyanaz a vigyor mindenki mellett.

Szoval en kb a szélsöségeket nem kedvelem

2019. aug. 7. 07:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Szoval az introvertek tul maguknak valok, az extroverteknek mrg ugy tünik mindegy kivel vannak mindenkivel boldogok egy szakitas sem vágná földhöz mintha nem lennének mély érzelmeik.
2019. aug. 7. 07:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy a tapasztalataim szerint, ezek a széles mosolyt mutató,mindig mindenkihez kedvesen beszélő, fényesen udvarló,bölcs(idézeteket megosztó) jól szituált egyéneknek mindig bedőlnek.. még a legvisszafogottabb nő is,utána meg szegények koppannak,mert minden nővel ugyanolyan kedves az az illető.Bár az ilyen férfiak nagyon tudnak manipulálni.
2019. aug. 7. 07:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Talan jo pàrositas ha extrovertnek extrovert döl be. Akkor kb egyikük sem serül annyira pl szakitasnal vagy attol hogy a masikuk mindenkivel jol elvan mert eleve ök is jol elvannak mindenki massal.

Viszont introvert-introvert felallas nem jo mert egymast huzzàk csak le lelkileg. De tudok müködökepes introvert kapcsolatrol is elszigetelödtek a vilagtol nem jarnak barati tarsasagokba es minden happy csak epp lett egy gyerekük aki ez miatt annyira elvont lett mintha mas bolygon elne, 30 felett sem volt soha bnöje annyira nem ismer semmifele tarsadalmi erintkezest. Elszigetelt èletet el mint egy remete.

Introvert-extrovert parositasban sajnos szintr minden esetben addig tart a kapcsolat mig az extrovert bele nem un.

2019. aug. 7. 08:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Előbbi kategória. Nem szeretem azokat, akik a képembe másznak (jómagam is elég visszahúzódó vagyok), a csendesek ezt nem fogják megtenni.
2019. aug. 7. 09:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyilván az jön be, akibek szórakoztató az egyénisége, közvetlen és barátságos, nem a mélabús, emo korszakban ragadt, aki meg se mukkan. Tudod, ahhoz, hogy felkelsd valaki figyelmét, nem árt, ha legalább minimálisan szocializálódsz...
2019. aug. 7. 10:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik véglet se szimpatikus, valahol a kettő között az ideális. Jómagam is valahol félúton vagyok az introvetrált-extrovertált skálán, igénylem az egyedül töltött időt, eléggé magamnak való tudok lenni, de emellett társaságban is simán jól érzem magam és nagyon közvetlen is tudok lenni. A férjem is ilyen, szóval összeillünk.
2019. aug. 7. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!