Ha valakinek csúnya a kisbabája (mert a szülei se szépek) arra muszáj azt mondanom hogy milyen aranyos?
Születéskor valóban nem túl szép látvány egyik sem. De hát végre kibújt, majd itt kint a nagyvilágban kikupálódik. Nem hülyéskedek, én konkrétan megijedtem tőle, mert egyből rátették a hasamra. Szegény tiszta lila volt, magzatmázas, a szeme bevérezve. Megkínlódják ők is a világrajövetelt.
Unokaöcsém volt nagyon ronda kisbaba, csecsemő korában is, most néznéd meg, milyen jóképű, jó kiállású srác lett belőle. Szóval erre sem lehet adni. Még akkor sem, ha a szülei nem szépek.
Én ha csúnya kisbabát látok, akkor nem szoktam agyondicsérgetni, max. annyit mondok az anyukának, örülök, hogy minden rendben van vele. Nem tudok füllenteni. Szerencsére ritkán van ilyen.:)
Én pl kimondottan rondák tartom magam, a férjem meg azt mondja, gyönyörű vagyok
Ez nem relativ szépség hanem önértékelési zavar. Nők körében meg szinte mindenki azt mondogatja magáról hogy ő milyen csúnya. Vagy azért hogy megcáfolják,vagy azért mert tényleg nem látja magát realisan
Ha egy saját gyereked van, nem úgy nézel rá hogy hogy néz ki, hanem értelmezed hogy egy kis teremtés ami a te részedből jött, ő mondhatni te vagy, és kis pici csöppség.
Ha tudnád érzelmi szempontból értelmezni a kisbabákat, minden kisbabára azt mondanád hogy gyönyörű. De ehhez eléggé érettnek is kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!