Aranyos de nem kimondottan szép csajok, miért nem vagytok Facebookon?
Nem tudom, mit értesz aranyos és nem szép alatt. Visszahúzódó, átlagos kinézetű? Akkor nem fog facebookon "nyomulni", mert nem tartja magát szépnek, esetleg nem extrovertált, VAGY rendeltetésszerűen használja az oldalt, ezért nem szúr szemet.
L
Visszahúzódó csajokra gondolok igen, a szerény kiccicákra :)
(Akikre lehetne építeni) Csak hát otthon ülnek, de akkor miért nem facebookoznak már legalább...nagy kár.
Nekem a problémám az hogy nincsenek is a face-n szinte ..
Vagy lehet hogy van de nincs kép, amiből sejteni lehet hogy mit szeret , milyen hangulatú/ vérmérsékletű, milyen a baráti köre, hova szeret eljárni..ilyenek
Én fent vagyok, képem is van, érdeklődési körök is fent vannak mégis az általad keresett kategóriába tartozom.
A legtöbb ilyen lány nem facebook-on éli az életét, és az sem igaz, hogy otthon ülnek, én sem vagyok otthon ülős mégis visszahúzódóbb vagyok mint a plázacicák.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!