Volt már olyan veletek, hogy megálmodtátok, hogy balesetetek lesz?
Volt már, többnyire középiskolás koromban, csak nem baleseteket. Előfordult hogy megálmodtam előre azt, hogy xy tantárgyból röpdolgozat lesz, és a kérdéseket is "láttam" álmomban, és hát következő órán tényleg röpdolgozat volt, ugyan azokkal a kérdésekkel.
Itt egy másik sztori, amikor megálmodtam 1 hónappal előre a kutyám halálát. Nálam ezek úgy működnek, hogy elkap egy nagyon furcsa érzés a dolgok bekövetkezte előtt, amelyek az álmomban is úgy voltak: Valaki elsétál mellettem, beszól valamit, leesik egy pohár az asztalról, és akkor kezd el gyanús lenni a dolog.
Álmodtam olyat, hogy balesetem volt.
De ha azt gondolod, hogy az álmoknak van közük a jövőhöz, akkor az ezotéria kategóriát javaslom! Ott elfogadják az emberek a valóságtól való elrugaszkodást.
Valószínűleg az agyad átírta az emlékeidet, és akár az is lehet, hogy egyáltalán nem álmodtál ilyet. Egy trauma rengeteg dologra képes...
Illetve pont a félelmed azért vált valóra, mert „önbeteljesítő jóslatként” működött, tehát is egy lehetőség, hogy te magad okoztad a balesetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!