Szerintetek Dér Heninek szép arca van vagy csúnya?
Őszintén szólva szerintem szép.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Karakteres arca van. Ettől függetlenül nekem tetszik. Jó alakja van. Számomra fontos a belső is. Ha megismerném a személyiségét, akkor tudnám eldönteni, hogy járnék-e vele. Ha kiderülne hogy elviselhetetlen, akkor sajnos nemet kellene modnanom neki és csak egy egyéjszakás kalandot vállalnék vele.
:)
#3: Sz**d le a képkeresőt! Állandóan ba**ogatják, de bármelyik képet megtudod nyitni nagyban, ha jobb klikk majd "Kép megnyitása új lapon"-t választod.
Amúgy szerintem kifejezetten csúnya arca van. Tipikus leharcolt konyhásnéni arca van ronda krumpliorral. Hagyjuk a polkorrekt "karakteres" meg "koravén" jelzőket. Egyszerűen átlag alatti. A sminkkel is azért nem előnyösebb, mert a csúnya arcon a smink se segít. Aki ezekre a képekre azt mondja, hogy min. átlagos..:
...hát annak elég fura ízlése lehet és nem tudom akkor mondjuk ezt a csajt milyen jelzőkkel illetné:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!