Nektek mennyire szimpatikus a Schobert család?
Norbi instagram oldalát megnéztem az előbb. Nem követem őket mert nem szimpatikus a család az alapján amit pl tv-ben làttam róluk. Az egész oldala arról szól, hogy külföldön vannak, állandóan drága kocsik előtt pózolnak. Most olvastam,azt írta van rá külön alkalmazottja, hogy törölje neki a negatív kommenteket. Nemrég volt egy cikk arról, hogy a tizenéves fia neten szólt le olyanokat, akik a repülőn "csak" a turistaosztályon utaztak. Miért kell így viselkedni? Nektek szimpatikus a család?
Olyanok írjanak, akik tudják kikről van szó.
Semennyire. Rettentő bunkók, ezt nevelik a gyerekekbe is (sajnos volt szerencsém a két nagyobbik gyerekkel beszélgetni..). Norbi olyan dolgokat reklámoz ami életveszélyes/drága/egy egész periódusos rendszer van benne. Sokaknak károsult az egészsége miatta mert nem hajlandó bevallani a saját hibáját,rettenetesen lekezelő azokkal az emberekkel akikből gyakorlatilag él. Réka meg mint egy buta szőke barbie baba, egyfolytában azt akarja bizonyítgatni hogy van s*gge. Az egész család önmagát cáfolja meg a hazugságaikkal. Kis Norbi akkora tahó már most mint az apja ,Lareszka meg mint egy lecsúszott útszéli..már 14-15 évesen.(próbálok szépen fogalmazni de egyszerűen nem megy..)
Nekem ez a benyomásom az egész családról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!