Ti nem utáljátok a biztonsági őröket?
Figyelt kérdés
Én ki nem állhatom őket. Nagy részük istennek érzi magát.2019. aug. 6. 17:02
11/17 anonim válasza:
Nekem sok bajom van velük, volt amelyik nem akart beengedni az építkezésre (építésvezető vagyok), valamelyik biztonsági őr pedig éjjel ő maga lopta el az építőanyagot.
12/17 anonim válasza:
Nem utálom őket, mert a legtöbbel nincs gond. Az, hogy Istennek gondolják páran őket, az egy téves képzelgés. Gondoljunk bele, hogy nem lehet egy "Bocs, hogy élek" stílussal védeni a rá bízott dolgokat, tehát kell egyfajta stílus ehhez a szakmához önvédelemből, és a rábízott cucc érdekében.
13/17 anonim válasza:
Itthon a szórakozóhelyeken van leginkább negatív hírneve az ottani szekusoknak. Sajnos tapasztalat.
De pl. nyugaton, más országokban én még nem találkoztam ellenszenves "biztibojokkal", odakint teljesen más minden.
14/17 mindentudó99 válasza:
Semmi gond velük. Ez is egy munka.
15/17 anonim válasza:
Mindjárt jön a Cipó Laci, aztán lesz itt nemulass! :D
16/17 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük, de volt egy, aki túlzásba vitte az ismerkedést, folyton köszöngetett, vigyorgott, szinte követett, volt, hogy utánam jött, mikor már mentem ki az autóhoz (nem, nem loptam :-) ) és nézett, és volt olyan is, hogy mikor látta, hogy megyek, már jött elém és megdicsérte, hogy milyen csinos vagyok. Na, ennek már lassan másfél éve, azóta nem megyek abba a boltba, mert már idegesített. A hideg rázott tőle, a fejétől, a vigyorától, csak azért sem megyek oda, pedig jó bolt. Megjegyzem, szerintem az a típus, aki másokkal is ezt csinálja, tehát nem hinném, hogy tetszettem neki, de nekem ennyi elég volt belőle. Máshol nem volt ilyen rossz tapasztalatom biztonsági őrrel.
17/17 anonim válasza:
Nem, nekem még soha nem volt problémám egyikkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!