Miért tehetik ezt meg a biztonsági őrök?
Konkrétan a budapesti Doboz nevű szórakozóhelyről van szó. Szombati napon mentünk bulizni. Minket lányokat beengedtek, de volt velünk egy fiú is. Minket meg sem állítottak, de a srácot igen és kértek tőle személyit. Megmutatta, és mivel nagykorú volt, tovább kellett volna engednie, de közölte, hogy mivel szombat van, ezért elegánsan kell bemenni és ő szerinte nem ide való. Megjegyzem teljesen normálisan volt felöltözve, igaz nem öltönyben és nyakkendőben, de ki megy úgy bulizni?
Fehér bőrű a fiú szóval rasszizmus kizárva és nem is meleg, nem is néz ki úgy, mintha meleg lenne, tehát nem homofóbia.
Egyszerűen csak neki nem állt fel rá aztán emiatt nem engedte be??? Ilyet hogy csinálhatnak??????
Most ne haragudj de mit vársz ilyen meg olyan hulladék magyar szórakozóhelyektől?
10-ből 9-be szerintem kötekedni járnak az emberek nem ismerkedni vagy hogy jól érezzék magukat, kis pezsgő egyéb más.
Szerintem anno akkor kezdődött ez az ökörködés amikor biztonsági őrök lepték el a Sziget fesztivált, az In-kal, és ha volt valami rendezvény mindig benne voltak a hírekbe hogy a biztonsági őr ebbe meg abba a vendégbe kötött bele.
Ennek így mi értelme?
Nem is tudom van kulturált szórakozóhely itthon?
Ahol nem a kötekedés megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!