A lelket ki lehet úgy "idegelni", mint egy testrészt?
Figyelt kérdés
Hogy teljesen érzéketlen legyen. Se jót, se rosszat ne értékeljen többet.
Ha valakinek akad tapasztalata ebben, vagy van célravezető tippje, szívesen venném!
A kötekedést légyszi ma vigyétek máshova. Köszönöm.
2019. aug. 6. 07:43
2/7 A kérdező kommentje:
Hogyan? Egy kis útmutatást is elfogadnék.
2019. aug. 6. 08:02
3/7 anonim válasza:
Pl egy nárcisztikussal vagy mérgező szülővel eltöltött 10év garantáltan megteszi a hatását.
4/7 anonim válasza:
Vagy a jó kis barátok is tönkretehetik.Engem úgy ganéjra vágtak hogy azóta sem érzek semmit érdektelen vagyok mindenkivel szemben.
5/7 A kérdező kommentje:
El akartam kerülni, de ezek szerint kénytelen leszek egy kicsit durvább lenni.
Nem panaszkodni akarok és nem is érdekel más lelki nyűgje se.
Igazából valami tuti tipp, egy amolyan lépésről lépésre tutorial féle válaszban reménykedem valakitől, akinek ez összejött. Valami olyan, ami számomra is kivitelezhető.
Köszönöm, az én szüleim is mintapéldányok és "barátokból" is kijutott. Nyilván én sem magamtól és jó kedvemben süllyedtem eddig. De ez nem lényeg a kérdés szempontjából.
2019. aug. 6. 08:37
6/7 anonim válasza:
Itt nincs jól bevált praktika szerintem itt tényleg csak a sok bántás,csalódás és elnyomás a "titok".
7/7 anonim válasza:
Eckhart Tolle? Ott semleges nézőpont felismerése a cél, tehát se jó, se rossz nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!