Mit tegyek, ha a magasságom akadályoz a céljaim elérésében? 21/F
Figyelt kérdés
Az az álmom,hogy én legyek a világon a legerősebb.De csak 167 cm vagyok és 73kg a testsúlyom.5 év edzés után 210 kg-t tudok csak felemelni.És ez azért lehet,mert kicsi a testsúlyom,nagyobb testsúllyal erősebb lehetnék.Azt mondják,hogy a testsúly 3x-át lehet megmozgatni naturálban és én ezek szerint elég közel járok hozzá.
Meg elég lassú is vagyok,30 métert 4 mp alatt tudtam csak lesprintelni.Egy hosszú lábú emberrel szemben itt is hátrányban vagyok..
2019. aug. 6. 02:24
11/12 A kérdező kommentje:
Hogyan?Évek óta nem tudtam nőni
2019. aug. 7. 12:25
12/12 anonim válasza:
6#-os te mi a retekről beszélsz? akkor leggaláb egy link hogy honnan származik a te anatómiád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!