Mi értelme a dohányzásnak?
Semmi ! Az ég villágon semmi.
Csak a függőség csillapitása.
Egyáltalán semmi, viszont hátránya egyre több.
Nem buta kérdés, sőt ez egy jó kérdés és látszik hogy a kérdező értelmesebb mint a népesség 95%-a. :)
Nem állítom, hogy van értelme, de ha valaki nem próbálja ki a cigit, vagy irtózik a dohányzástól, az gyenge jellemre vall, legalább annyira mint az aki nem tud leszokni. Miután rágyújtottam először, egyre kevésbé éreztem azt amit előtte: hogy papucs vagyok, gyáva vagyok. Mertem vállalni a kockázatot, merem vállalni a kockázatot és úgy érzem sokat fejlődött a kockázat vállalási képességem. Már nem félek a betegségektől, nem félem a halált. Mi értelme túl óvatosan élni, ha vissza kérdezhetek?
Aláírás
Egy láncdohányos
"valaki nem próbálja ki a cigit, vagy irtózik a dohányzástól, az gyenge jellemre vall"
wtf?
Én nagy dohányos voltam. Egyik gyerkőc már megvolt, mikor a feleségem éppen szült, és közölték hogy meghalt a szüléskor.
Egyedül maradtam a két gyerekkel. Na akkor jött ez a pillanat amikor letettem a cigit, felkellett mondani a munkahelyen, hogy tudjam őket rendezni. Ami megtakaritásunk volt, az hamar elfogyott. Nem hogy cigire, de másra is alig telt. Volt olyan hónap, hogy én az utolsó napokon, vagy az utolsó héten nem ettem, vagy csak annyit, amit a gyerekek meghagytak az ételből. Soha többet nem gyújtottam rá. Most hogy már felnőttek, és a nagyobbik gyerek elkerült otthonról, eljátszom a gondolattal, hogy jól esne egy szál, de nem akarok vissza szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!