Férfiak, ti mennyire ügyeltek arra, hogy az utcára kimenve kellemes látványt nyujtsatok a nőknek?
Szóval végig szoktatok nézni magatokon mindig, amikor elhagyjatok a lakást, hogy leellenőrizzétek, biztos nem talál-e rajtatok egy nő bármi kellemetlent? Pár pelda: tiszta, ápolt köröm, (ha ilyen melegben papucsban vagytok, akkor a lábujjaitokon is, és borkemenyedes se legyen a talpatokon) rövidnadrag viselesekor szortelen láb, szortelen karok, borosta maximum ízlésesen, a ruhaitok mindig teljesen gyűrődésmentesek, és újak, nem pedig százszor mosottak és leharcoltak, és természetesen naponta edzettek is, és szigorú diétát is folytattok, hogy jó látványt nyujtsatok.
A kérdés első sorban azokhoz szól, akik pár napos rendszerességgel kiirkanak random, ismeretlen, futólag látott nők külsejét firtató kérdéseket.
Szóval? Mennyire forog a letezesetek akorul, hogy esztétikusak legyetek?
Nem, kövér szemüveges srác vagyok, örülök ha nem jelentenek fel közszemérem sértésért ha rövid nadrágba megyek az utcára. :D
(Rövid nadrág, póló és zokni szandál)
21/F
Tényleg fura, alapból, hogy a szőrtelenséget ennyire a nőkhöz kötik. Nincs neme.
És az is fura, hogy a férfiak ennyire leszarják, hogy tetszenek-e a nőknek. Én mindig mondtam, hogy őket nem érdekli, a nő akarja, kívánja-e őket. Csak adjon puncit.
És az is igaz, hogy a filmekben mindenki szőrtelen, de leszarják. Azt meg ne mondja senki, hogy Chris Hemsworth nőies, mert csupasz a mellkasa, mert azonnal kiugrom az ablakon.
Nekem a szőrös pasikról az apám meg a korabeli fazonok jutnak eszembe, a kommunizmus, gyári munkások, egyéb fazonok, akiktől semmit nem akarok.
Tök szomorú, hogy a média a pasik elé tesz egy nőt, és mi mind birkamódra csinosítjuk magunkat, hogy egy csapat hányadéknak tetszünk. Nekik is kiadja a média, hogy mi szexi - le van szarva. A nő majd elképzeli szex közben, hogy jó pasival van.
Hát figyelj ha már a nők ennyivel jobban szenvednek a szőrtelenítéssel akkor a férfiaktól elvárnám minimum hogy buksit azért szedje ki a hónalj alól.
Mert kövezzetek meg de nekem a lábon lévő szőr se imponáló ha akkora hogy már be tudnám fonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!