Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt még olyasvalaki...

Van itt még olyasvalaki rajtam kívül, aki sehová sem utazik el nyaralni? Milyen okból?

Figyelt kérdés
Én anyagi okból nem utazom sehová, nem fér bele a keretbe a nyaralás.

#otthon #nyaralás nélkül
2019. aug. 2. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
Sosem jártam nyaralni, teljes mértékben hidegen hagy a témakör, és amúgy sincs erőm ötven fokban bármerre is kimozdulni. Pénzem sincs, de ha lenne, nem ilyesmire költeném. Gyerekkoromban is csak azért töltöttem a nyári szüneteket rokonoknál, mert muszáj volt és jogilag nem mondhattam nemet.
2019. aug. 2. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
1-1 napot veszek ki a munkából, hosszú szünetem nem lesz, így nagy utazás sem. Inkább a munka, ha már munka alapú a társadalom...
2019. aug. 2. 20:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyagi okokból nem szoktunk nyaralni. Én már megszoktam, de szeretném, ha a szüleim egyszer elmehetnének valahová egy kicsit kikapcsolódni. Keveset keresnek, aluliskolázottak, szinte csak a munkából áll az életük.

Én most leszek egyetemista, szükségem van nekem is a pénzre, ezért továbbra is diákmunkázni fogok, hogy ne legyek a terhükre. Szóval a nyaralás inkább ilyen kis kimozdulás a közelben, ingyen/olcsón. Lehet egyszerű, de jó programokat szervezni.

2019. aug. 5. 23:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én.

Anyagi okokból leginkább.

2019. aug. 9. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:
75%
Pénzem lenne rá, időm lenne rá, viszont lekéstem a foglalást. Valahogy átaludtam a tavaszt, és július elején kezdtem azon gondolkodni, hogy kéne menni Siófokra egy hétre. Hát, megnéztem az árakat, és ami normális pénzért volt, azt már jóóóó régen lefoglalták. Maradtak volna a horribilis összegek kifizetései, én meg maradtam inkább otthon.
2019. aug. 20. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!