Van itt még olyasvalaki rajtam kívül, aki sehová sem utazik el nyaralni? Milyen okból?
Figyelt kérdés
Én anyagi okból nem utazom sehová, nem fér bele a keretbe a nyaralás.#otthon #nyaralás nélkül
2019. aug. 2. 14:56
1/15 anonim válasza:
Igen, dolgozom. Pénz lenne rá, idő nem nagyon van. Inkább télen, kora tavasszal szoktam utazni, akkor van olyan program ami érdekel.
2/15 anonim válasza:
Lenne pénz, lenne idő, nincs kedv. Egyszerűen nem érzem úgy, hogy bárhova is lenne hangulatom menni, úgyhogy csak dolgozom szépen, aztán majd lassan kénytelen leszek a szabijaim kivenni, mert túl sok van. De akkor se megyek majd sehova, a környékre mozdulok max ki.
3/15 anonim válasza:
Jelen. Se pénzem, se időm, ráadásul nem szeretem ilyesmire elszórni a szabadságomat. Inkább megtartom az utolsó pár hónapra, és akkor renoválok a házon, lazítok, stb.
4/15 anonim válasza:
Jelen:)
Penzem nekem is lenne ra, de semmi idom nincs...egyfajta munkamanias vagyok, de szeretem legalabb csinalni, ugyhogy annyira nem zavar...meg a hetvegeim amugy is szabadok, olyankor probalok kikapcsolodni:)
5/15 anonim válasza:
Mi nem utazunk nyáron. Lenne rá pénz, de a párom szőlészeti és borászati gépeket javít. Így ő most 7 napból 6-7 napot dolgozik. Majd novemberben megyünk "nyaralni".
6/15 anonim válasza:
Obelix (vagyis most kerekes joey) másoknak is beugat üzenetben?
7/15 anonim válasza:
Én is anyagi okból maradok itthon.
8/15 anonim válasza:
Nagyon nehéz lenne találni rá valakit, ha sikerülne is, pénz abszolút nincs és időt is nehezen szakítanék. Nemsokára szabi, aminek kisebb részét tudom majd pihenésre fordítani.
Viszont nem is vagyok nagy utazós, el nem tudom képzelni, hogy ha mondjuk hétfőn mennék külföldre és vasárnap jönnék, az pihentetne. Inkább valami olyasmit, hogy 9 napból 4 kisebb utazás. Viszont itt képbe jönnek a fentiek.
9/15 anonim válasza:
Idén költözünk egy másik országba, így fölöslegesnek találtuk, meg van helye a pénznek.
10/15 anonim válasza:
Üdülőövezetben lakom. Nincs miért mennem... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!