Az embereknek miért az a kifogásuk a nyelvtanulásra, hogy nincsen rá pénzük?
Figyelt kérdés
Nem tudnak berakni egy angol nyelvű filmet/ sorozatot felirattal? YouTube-on angol videót nézni? Játszani valami játékkal (gondolom ott se értenek akkor semmit se)? Elolvasni egy angol cikket és jegyzetelni belőle?#Magyarország #német #nyelv #magyar #idegen nyelv #angol #pénz #lustaság #nyelvoktatás #nyelvtanaulás
2019. aug. 2. 10:22
11/13 anonim válasza:
# 3
Azért mert jó a nyelvvérzekéd.
Én romániában feliratosan néztem a meséket stb utána internetet filmek sorozatok stb...mégis pocsék vagyok.Testvérem pedig szinte onnan tanult mag angolul...mint ahogy te is írod.
Ez is egy veleszületett dolog...valamilyen szinten fejleszthető.De vannak olyanok akinek jobban megy.
12/13 anonim válasza:
#10: En speciel orulok neki, hogy mar az eljen is van nyelvtan. Barcelonabol irok jelenleg, es mindenhol megertenek, egyszer nem hasznaltam meg az angolt ittletem alatt, csak spanyolul beszelek, es annyira jo erzes. Teny, hogy senkivel nem folytattam magasroptu gkndolatokkal teletuzdelt beszelgetest, de megertenek, spanyolul kerdeznek vissza, azt is megertem, es valaszolni is tudok ra. Mondjuk en elsosorban elvezetbol tanulok spanyolul, nem a nyelvvizsga a cel, hanem hogy majd Kozep-, es Del-Amerikaban is elboldoguljak, ahol aztan tenyleg nem beszelnek angolul a helyiek.
13/13 anonim válasza:
Szerintem, akik pénzhiányra vonatkoznak, azok nem feltétlenül egy tanfolyam áráról (bár az is enyhén egy vagyon tud lenni, ha akar), hanem a nyelvvizsga árára panaszkodnak.
Mert persze, már visszakapod az árát - de csak ha sikerül. Ha nem mentél át, buktad a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!