Mit tennétek, ha korlátlanul állna a rendelkezésetekre pénz?
Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 21:12
11/25 anonim válasza:
3. vagyok. Nézzél meg pár fotót skót kastélyokról, és rájössz. Meg Skóciában hűvös van, nem ilyen rohadt meleg.
12/25 anonim válasza:
Rengeteget jótékonykodnék, főleg a magyar kórházakra szorulna már rá egy kis korszerűsítés.
Persze nem akarok túlságosan szentfazéknak tűnni, nyilván magammal is törődnék. Annyit utazgatnék, moziznék, koncerteznék, színházaznék, könyvet vásárolnék, amennyit csak bírok :D
13/25 anonim válasza:
Félnék. Olyan vagyok sajnos. Nem attól, hogy másoknak kell a pénzem, az embert 500 Ft-ért is ugyanúgy leütik. Hanem hogy mindenből a legtutibiztosabbanbiztonságosat akarnám. Kicsiben kezdödne, mert úgy szokott. Legyen erősebb autód, hogy ne te halj meg a többi hülye miatt. Menj mindenhova autóval, hogy véletlenül se kelljen konfrontálódni, szar helyzetekbe keveredni idiótákkal. Legyen a kaja károsanyagmentes, bio, öko, miegymás. Mennél utazni, de mivel, hova. Megmigránsolnak, kitör a vulkáncunami, lezuhan a fapados terrorista. Szóval így megy ez a rengeteg pénzzel mindaddig, még végül egy lakatlan szigeten építteted magadnak az atombunkert, de szerencsére még mielőtt bezárkóznál bevisznek a zártosztályra. Én ilyen lennék. Most meg halál nyugalommal tolom a zacskós virslit főzés nélkül, és 110-el megyek a rozsdás kasznival autópályán. :D Nem hiszitek el, de közelebb van ez az élethez, mint a bármit megvehetek kategória. Nem vehetsz meg bármit, de bármi amit megvehetsz, elvesz abból, amit nem vehetsz meg. Azt tenném a korlatlan pénzzel, hogy bekorlátoznám még mielőtt elképzelném, hogy mit tennék vele. Mondjuk megszoroznám hárommal azt amiből eddig kellett élnem, a többit meg odaadnám másnak. De még azon is problémaznék, hogy miért nekem kellene eldöntenem kinek jár mennyi. Azért rossz a sok pénz, mert most ez áll legközelebb a hatalomhoz, a hatalom meg olyan, mint mikor az ördöggel alszol. Előbb-utóbb meg...
14/25 anonim válasza:
Felmondanék, kitanulnám a tőzsdézés, és egyéb ilyen dolgok fontos alapjait, majd tőzsdéznék nagyban, és azzal foglalkoznék.
16/25 anonim válasza:
Korlátlan? Megveszem minden céget, Megmentem a bolygót, környezet károsodó dolgokat megsemmisitem.
Aztán szépen felépítenek
17/25 anonim válasza:
Megkeresném álmaim lakását, és megvenném, lakberendezőkkel rendeztetném be, megvenném álmaim autóit (jó sok van), meg rengeteg ruhát és sminket. Aztán utazgatnék, rengeteg dolgot kipróbálnék mindenfelé. Mindent megvennék a barátaimnak és a családomnak, adakoznék állatmenhelyeknek.
21/L
19/25 anonim válasza:
Utaznék, új lakásba költöznék, új autóm lenne, új ruhák. Az összes többit környezetvédelemre és állatmenhelyekre költeném. Mivel dolgoznom nem kellene, én is társadalmi munkát végeznék valamilyen menhelyen vagy madárparkban.
20/25 anonim válasza:
Igyekeznék minden olyan ötletemet megvalósitani ami hasznára válik az emberiségnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!