Van aki frontinra vagy xanaxra sörözik, vagy erősebb italt iszik rá? Milyen érzés, mit tapasztaltok?
Kérdezd meg anyámat. Egy idegbajos nő, nyugtatót szed, mellette iszik. Azt is elmesélheti, hányszor vitettem el mentővel.
Ja és köszönd meg neki a nevemben, hogy intézetbe juttatott. Azóta felnőtt ember vagyok, jól keresek, és saját lakásom van. Szóval puszilom.
Volt, hogy bevettem 5 xanaxot és nem történt semmi, még csak kicsit se lettem kótyagos.
A frontin sose használt.
Ittam is egyszer vagy kétszer xanaxra, de nem lett tőle nagy bajom. Bealudtam oszt kész.
Nem egy egészséges dolog, nem is érdemes rászokni. Egyszer ki lehet próbálni, ha bírod a keményebb adagokat, de lehet hogy csúnyán padlót fogsz tőle és/vagy a jövő hetet is kihányod.
De én aztán nem szólok bele.
Sok öngyilkosjelöltünk csinálja így, rivotril és xanax a fő alapanyagok. Bevesznek néhányat, az alkohol pedig felerősíti a hatást a mellékhatásokkal együtt. A szorongáscsökkentők a beállítási fázisban fokozott öngyilkossági hajlamot idézhetnek elő, az alkohol pedig ezt is fokozza.
Az érzés másodlagos, ugyanis semmi különöset nem csinál egy szimpla bebhahszáshoz képest. Ugyanúgy szédelegsz és hülyeséget beszélsz. Az extra akkor jön, amikor már nem vagy magadnál és hülyeségeket csinálsz, majd másnap az intenzíven vagy a zártosztályon ébredsz.
Hát egyszer velem előfordult, de véletlenül. Nehezebb időszakom volt, és tényleg szükségem volt nyugtatóra, és egy összejövetel volt. És tényleg teljesen kiment a fejemből, hogy előtte vettem be a gyógyszert kicsivel. Tudom, irtózat felelőtlen voltam, de utólag nem tudok vele mit tenni. De időben kapcsoltam, nem ittam sokat. Amúgy se szoktam, de akkor meg pláne. :D
Szóval szédültem, hányingerem volt, tényleg minden bajom volt. Azóta aztán megnősültem, családom is lett, szóval azóta meg egyáltalán nem iszom, gyógyszer sem kell, szóval már ez nem fordulhatna elő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!