Mivel kéne foglalkoznom? Ha nagyon szeretek itt a gyakorni válaszolni, segíteni.
Ilyen orvos dolog szerintem felejtős mivel egyetemre nem vennének fel.
Leginkább olyat amiből azért meg is tudok élni.
21F
Már bocsi, de olyan hű de nagy dolgokat nem tapasztalhattál meg 21 éves létedre. Nem tudsz mindenben tanácsot adni.
De az én tanácsom első körben az, hogy szállj le a magas lóról, vegyél vissza az egódból, mert leírásod alapján kicsit el vagy szállva magadtól.
Menj szociális munkásnak, ott is tudsz embereknek segíteni. De mehetsz ápolónak is. Az egészségügyi dolgozók fizetését most emelik.
Amit elottem irt. Menj el segiteni embereknek. Viszont 21 vagy tenyleg nem tapasztalhattak meg akkora dolgokat...
Az hogy voltal kulfoldon is... ez megmosolyogtato.
Kerdes az inkabb, mi olyan rendkivuli dolgokat tapasztaltal, amikben igazan segiteni tudsz?! Mert altalanos dolgokat altalaban mindenki megel...
Igen, a 21 éves, tanulatlan, teli élettapsztalattal megmondóember...
Legyél Szabó Péter, látszólag ő is nagyon jól megél a semmitmondó bullshit és közhelyhalmozásból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!