Honnan ez a fenenagy önbizalom sok kövér nőnek? Miért nincsenek tisztában önmagukkal? Más is észrevette ezt a jelenséget?
Tisztázzuk hogy nem általánosítok, tudom hogy éppen az önbizalomhiányosak vannak többségben!
Nem vitakeltés a célom, nem nézem le a túlsúlyos embereket és nem azt mondom hogy ők ne szeressék magukat!
Észrevettem, hogy vannak olyan erősen túlsúlyos lányok, nők, (nem a csinos molett hanem a tényleg egészségtelenül elhízott) akik elvannak szállva maguktól.
Vannak akik műkörömmel, vastag sminkkel, márkás ruhákban villognak és szépségkirálynőnek hiszik magukat, illetve vannak akik abszolút elhanyagolják a külsejüket, felvesznek 2 számmal kisebb passzos ruhákat és szintén ellenállhatatlannak érzik magukat.
Elkezdtem egy használt ruházati boltban dolgozni, sokféle ember megfordul nálunk. Ugyebár a ruha ami nem lett jó, le kell hogy adják és néha ledöbbenek hogy egyáltalán hogy jutott eszébe hogy belebírja passzírozni magát az M-es ruhába, vagy hogy jól állna az alakjára. Meg hogy átlátszó, rövid pólókban flangálnak.
Tényleg nem sértegetni akarok senkit, jó ha az ember elfogadja önmagát. Azért merült fel bennem a kérdés, mert sokat híztam az utóbbi 2 évben, rosszul is érzem magam, mindig bő ruhákat viselek de ígyis ocsmánynak tartom a túlsúlyom. Akik pedig 2-3x nagyobbak nálam, hatalmas önbizalommal veszik fel a passzos miniruhát és nem látják hogy nagyon előnytelen számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!