Miért nem kedvesek hozzám a lányok legalább olyan helyeken, ahol kedvesnek kéne lenniük?
"Neki is jó lenne mert örömet okozott,nekem is mert jobban érezném magam és az üzletnek is,mert ahol rendesek a vevőkkel ott több lesz a bevétel.Miért kell minden jónak az elrontója lenni?"
Teljesen jól látod a dolgot.És a jó hír,hogy megkaphatod ezt a kedvességet! Menj el egy boltba dolgozni,és minden vevőre mosolyogj,kérdezd meg,milyen napjuk volt.
Önzetlenül segítenél másokon,mégis visszaszállna rád,boldog lennél.Anyagiakban is kifizetődő lenne.
Tudsz ennél jobb megoldást?
Két hónapokig pénztáros voltam, és a kérdező féle emberek voltak a rémálmaim.
Ha éppen nem volt vevő olvastam, vagy írtam valakinek, nekem így volt jó, ha pedig vevő jött, kiszolgáltam.
De amikor valaki elkezdett mesélni arról, hogy elutasította egy lány, és milyen szomorú emiatt, bólogattam meg minden, de egy kicsit se érdekelt. Az ilyeneket a lehető leghamarabb megpróbáltam elküldeni, mert ne nálam keressen vígaszt.
L
Nem, több embernek lehet ugyanannyi %-a, de amúgy egyetértek vele.
L (ahol L van, azt írom én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!