Mi szokott történni hogyha egy bunkó vevő és egy bunkó eladó találkozik?
A vevo a helyere teszi az illetot.
A parom rendszeresen attrocitalja a bunko eladokat. Neha megkerdezi hogy “elnezest, gond hogy rendeltem valamit, esetleg visszajojjunk kesobb”? Pl kajalos helyen... ilyenkor volt az, hogy az uzletvezeto kijott, atvett minket es azt a bunko szarkedvu eladot hatrakuldte...
Egymasra mosolygas nincs...
Én ezt úgy kezelem, hogy egy csúnya szó nélkül alázom a sárba rezzenéstelen arccal. Mindenre kapásból van válaszom, aztán kérem az üzletvezetőt a hóna alatt a vásárlók könyvével. Nem veszekszem, nem kiabálok. Higgadt hangnemben egy csúnya szó nélkül is a sárba lehet alázni valakit ha bunkó.
(egy problémás vevő)
Én voltam eladó. Nem a bunkó fajtából, de van olyan vevő, aki direkt kiprovokálja, mert otthon és a munkahelyén nem vezetheti le a feszkót, tehát egy idegenbe köt bele akinek benne van a szerződésében, hogy a "vevőnek mindig igaza van" (-na ettől a hátamon feláll a szőr, ugyanis azt gondolja a vevő ebből a mondatból, hogy neki szabad beletaposni random csak úgy egy szerencsétlen eladóba, és otthon arra veri a lompost, hogy mekkora nagy királyság volt egy senkit megalázni)
Tehát én a másik oldalról is regélhetnék sztorikat.
De ha valakinek kedve van, a Facebookon rengeteg boltos csoport van, ahol a vevők szemétségeiről is bőőőven van mit mesélni.
"De ha valakinek kedve van, a Facebookon rengeteg boltos csoport van, ahol a vevők szemétségeiről is bőőőven van mit mesélni."
Ezzel tudod csak az a baj, hogy én pl. kulturált, halk szavú vevő vagyok (engem még jókislánynak neveltek, van egy ilyen réteg még a 70-es évekből). Én viszont azt veszem észre, hogy pont az ilyet "kóstolgatják" az eladók, pont az ilyenekkel mernek szemétkedni. Mert ugye valahol nekik is le kell vezetni a feszkót, nekik is ki kell oktatni valakit, és nyilván nem az ordibálós pasit fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!