Early Bird 1106 kérdése:
Miért van ez? Úgy érzem, hogy rajtam kívül mindenkinek szánsájn-szivárvány élete van, én meg csak azért élek, hogy dolgozzak.
Figyelt kérdés
A hétvégéim arról szólnak, hogy félholtra dolgozott állapotomból hétfõre munkaképes állapotra hozzam magam. Az egészségem is romlik. Azt mondják ez az élet. Tényleg?2019. júl. 26. 00:07
12/13 anonim válasza:
Tisztességes munkából csak megélni lehet, nem jól élni.
50 éves korodig gyüjts össze 10-15 milliót, utána irány a Bahamák, vagy valamelyik szép meleg táj, ha elfogy a pénzed ússz be részegen a tengerbe és verekedj meg egy cápával. én is erre utazom.
13/13 anonim válasza:
különben a többieknek is szar az életük, csak jól elrejtik magukban. A Rogánnak, mészáros gázszerelőnek, orbánnak semmi gondja. Ők már loptak annyit hogy a most már csak passzióból lopnak (mert megszokták). Vagy ki kell menni nyugatra. De ott sincs kolbászból a kerités( virsliből van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!