Miért van ez? Úgy érzem, hogy rajtam kívül mindenkinek szánsájn-szivárvány élete van, én meg csak azért élek, hogy dolgozzak.
Igen, ez az élet. Nekem sem tetszik, de majd idővel megpróbálkozom más megoldásokkal előállni, hátha el tudom ezt kerülni.
Hány éves vagy?
Az emberek nagy részének nincsen olyan csodálatos élete, akkor se ha facebookra kiposztolják minden egyes nap azt az egy jó dolgot ami történt velük vagy kirakják borítóképnek azt a használt autót amit 1 év gyűjtögetés után megengedhetnek maguknak.
Az más kérdés, hogy te nem bírod annyira a munkát mint mások és amíg ők elmennek bulizni/kocsmázni/stb, addig te meg próbálod magad összeszedni. A szürke hétköznapok a legtöbb ember életében ott vannak. Ha ennyire nem bírod a munkádat, hogy hétvégente nem tudsz elmenni sehova mert annyira kivagy, akkor érdemes lenne vagy másik munka után nézni, vagy pedig fejleszteni magad azon a téren amelyiken szükséges, hogy ne itt köss ki minden egyes péntek délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!