Ha nagyon idegesít, hogy megbámulnak a fiúk, akkor mit csinálhatnék, hogy ezt elkerüljem / ne tegyék? (18 L)
Rocker vagyok, és ez félreérthetetlenül ordít az öltözködésemről is, így meg szoktak bámulni alapvetően az emberek kortól és nemtől függetlenül. Ezzel nincs bajom, ha rosszindulatból is méricskélnek, lepereg rólam.
Viszont, ahogy a hellyel-közzel korombeli fiúk bámulnak, az zavar. Az... másmilyen. Túl tolakodó az egész. Ha csak maradnak a bámulásnál, és nem támadnak le valami fura szöveggel, - az utóbbi időben ez is sokszor volt - akkor is frusztráló, mintha fenyegetnék a személyes teremet.
Az automatikus kérdés megelőzéseként:
Nem öltözök kihívóan, nincsenek kivágott, átlátszó vagy túl rövid ruháim, mindig mindenem rendesen el van takarva.
#7 - "Nagy eséllyel olyan a kisugárzásod,testtartásod vagy alapjáraton hogy kedves vagy,nyitott így bepróbálkoznak."
Nem vagyok se kedves, se nyitott, a testtartásom, az alapvető kisugárzásom pedig pont, hogy a visszajelzések alapján félelemkeltő, távolságtartásra ösztönző.
Figyelj! Én sem vagyok sem kedves, sem nyitott. Sőt! Idősebb is vagyok nálad és mégis 20-60 évesig mindig van valaki, aki bepróbálkozik vagy beszólogat. Én sem hordok kihívó ruhákat, de igyekszem úgy öltözni, hogy az jól álljon.
Idővel tényleg megtanulod majd kezelni, aztán már lepereg rólad ez a sok marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!