Téged ha megbámulnak meg szoktad kérdezni miért bámulnak?
Figyelt kérdés
Vagy mit szoktál csinálni? Én nem bírom ki, mindig megállok és megkérdezem miért bámulnak, de általában csak hebegnek habognak. 33F2019. jún. 2. 21:16
1/11 anonim válasza:
A szemükbe nézek, elmosolyodok (van egy ilyen 'gonosz' mosolyom), és elkezdek olvasni, telózni, akármit csinálni.
2/11 anonim válasza:
Nincs üldözési mániám de nem is figyelek arra, ha valaki néz. Olvasok.
3/11 anonim válasza:
Előveszem a bézbózütős néni nézésemet. 19l
4/11 anonim válasza:
Igazából semmit.
Ha dolgozom az egyenruhát nézik az utcán általában.
Ha nem akkor gondolom a nézésem meg a járásom :D :D
5/11 anonim válasza:
Én is elkezdem bámulni őket. Ilyenkor zavarba gyünnek és elfordulnak. 21l
6/11 Metionin válasza:
Rájuk vigyorgok. Meg szoktak ijedni.
7/11 anonim válasza:
Visszabámulok csak. Észreveszik magukat általában.
8/11 anonim válasza:
Nem kérdezem meg, mert tudom mit néznek, többnyire elég feltűnő hajam-sminkem-ruhám van. Igazából nagyon sosem érdekelt, aki bamulós az akkor is azt csinálja, ha épp semmi érdekes nincsen rajtam.
9/11 anonim válasza:
1, Nem, mert tudom, hogy a csámpás járásom az oka;
2, Semmit sem szoktam csinálni, ha még be is szólnak. Bár már sokszor elhatároztam, hogy egy párszavas mondatot visszaszólok.
10/11 anonim válasza:
köszönök neki utána szex nála vagy nálam, nem nagy dolog, természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!