Ugye minden rendben lesz? Félek, hogy nagyon eltoltam
Attól, hogy nálad kitörölted az üzenetet, ő attól még látja, mert ez nincs arra hatással, hogy hozzá megérkezett.
Elmesélheted nekem a történetet, érdekelne.
Első hülyeséget mond. Facebooknál pár hónapja bevezették, hogy a másik félnél is törlődjön az üzenet. Ezt törléskor ki is kell választanod, tehát véletlenül sem csinálhatod rosszul.
Annyit fog kijelezni főninek, hogy törölt üzenete érkezett.
Hiábavaló engem leszólni, ha e funkciót esetleg nem ismerte Kérdező az üzenet törlésekor akkor, ha törölte anélkül hogy bejelölte volna, már lehet hogy nincs mit tenni
Messenger-t használom csak és az erre nekem soha nem adott Nem szerettem volna félretájékoztatni senkit.lehetőséget.
Remélem, hogy a lepontozás meghozza életedbe az örömöt, melyet mindig is hiányoltál.
További szép napot kívánok Neked!
Igen, valami olyasmi lesz, hogy "Az üzenetet etávolították", de amúgyis, ha látná.
A mai napig csinálom, hogy, ha elrontok valamit, megyek a főnökhöz és díjazza, hogy szólok előre. Egyrészt őt se éri váratlanul, ha lesz belőle valami, másérszt látja, hogy lelkiismeretes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!