Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb őrültség...

Mi volt a legnagyobb őrültség amit valaha csináltál?

Figyelt kérdés
Gyerek/kamasz korban, részegen vagy csak egyszerűen hülyeségből elkövetett elsősorban vicces sztorikra, csínytevésekre, kalamajkákra vagyok kíváncsi. Akinek van ne tartsa magában!

2019. júl. 22. 11:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Megnyomtam fogadasbol a tuzjelzot:D persze utana rohanni kellett, higy teves riasztas
2019. szept. 2. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Hülye egy fogadás. Meg is érdemelte volna az ötletgazda, meg az elkövető is, hogy páros lábbal rúgják ki.
2019. szept. 2. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön túrázgattam már harmadik hete. Egy lány, akivel tavaly ismerkedtem meg, úgyszintén túrázni indult, csak 600 km-rel arrébb. Fogtam magam és egy éjszakai busszal elmentem elé. Hulla fáradt voltam, alig aludtam valamit és már bennem is volt 600 km gyaloglás, de aznap reggel elindultam szembe az úton, azt remélve hogy majd ő is arra jár és pont összefutunk. Már délután volt lassan, reménykedtem hogy inkább ma már ne is találkozzunk, kialszom magam és majd holnap újra próbálom. Aztán pihenő után elindulva a következő kanyarban ott termett. Boldogságban-szomorúságban együtt mentünk, mendegéltünk több mint 10 napig. Nem bántam meg, de nagyon hiányzik.
2019. okt. 22. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!