Neked hány ruhadarabod van ezekből?
Szóval akinek van egy kis ideje megoszthatja velem, hogy hétköznapi ruhákból hány db van neki körülbelül. Amiket mindennapokban emberek közé fel tud venni. Pl nadrág, póló, pulcsik stb iskolába, dolgozni, szórakozni
Nekem nacim 4-5
Pulcsi 3
Póló 5 rövidujjú, 3 hosszú
Felső kb 3
Ruhám pedig összesen 2-3 lehet..
Ez szerintetek nagyon gáz? A többi ruhadarab inkább itthoni vagy a boltba leugrós fajta. Nektek hogy alakulnak ezek a számok?
19/l
Nadrág kb 10
Pulcsi,kardigán 5
Felső5-6 nyári,hosszujjú is kb annyi
Ruha 3
35N
Van 1 farmernadrágom, 3 pólóm, 2 rövid és 1 hosszú ujjú ingem, 1 cipőm, 1 dzsekim, 1 kabátom, 1 sálam, fél pár kesztyűm, 2 pulcsim. Sajnos használódnak. Ha vannak cuccok amik megtetszenek, akkor állandóan azokban járnék. Néha eszembe jut, hogy venni kellett volna minden ilyenből rögtön 10 egyformát, aztán életem végéig lenne mit felvennem.
Mielőtt megkérdezné valaki, amikor kimosom a nadrágot, egy napig nem megyek sehova. Általában kettő szokott lenni, de még nem találtam másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!