Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezekből meg lehet élni?

Ezekből meg lehet élni?

Figyelt kérdés
Olvastam sok hirdetést neten, hogy otthonról végezhető munka interneten meg ilyen és az érdekelne ezekből meg lehet élni vagy csak másodállásnak jók ? Nem tudok a munkáról semmit tehát azt nem írták oda, hogy mit kéne csinálni és igazából az is érdekelne, hogy ilyen munkáknál mit kell csinálni ? Valamint még ezek a DXN, Fundamentás munkákból is meg lehet élni ? vagy nagyon sok idő amíg meg élsz belőle ?

2018. ápr. 10. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Netes munkából akkor lehet megélni, ha van szaktudásod, vagy igen tehetséges vagy. Egy otthon dolgozó programozó, 3D grafikus, valamilyen multimédiás szaki (audio/videó készítő), vagy hasonló meg tud élni. Ha tehetséges vagy, vloggerkedésből/pókerezésből/tőzsdéből is meg lehet élni.
2018. ápr. 10. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Gszugs
2018. ápr. 10. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát én már meg nem mondom miből lehet megélni, főleg itthon.

Amúgy komolyra fordítva a szót rajtad áll csak.

Van nálunk egy fémfeldolgozó cég, visznek hozzájuk mindent amit csak lehet, energiaital-doboztól kezdve a régi fémradiátorig mindent, a tulaj gyereknek nagy merci terepjárója van, szal érted.

2018. ápr. 10. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszer érdeklődj mit kell csinálni, kötelezettségel nem jár az még. Általában reklámozni kell, vagy kérdőívet kitölteni, reklámokat nézni, kattintani dolgokra vagy piramis módra további embert beszervezni. Hogy ebből hogyan lesz pénz, nem tudom...
2018. ápr. 13. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Hülyeség. A Facebookon nyomjak ezeket nagyon mindenféle csoportokban. Én volt hogy érdeklődtem hogy mit kellene csinálni de mindig kiderült hogy valami hülyeségről van szó amiből úgysem lesz pénz. Mellesleg nincs munka szerződés meg semmi sem szóval ez az egész egy vicc, bolond aki elhiszi.
2018. máj. 21. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!