Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felcigany vagyok. Egyáltalán...

Manp112 kérdése:

Felcigany vagyok. Egyáltalán nem látszik rajtam, se a beszédében, se a borszinemen, és az eletvitelemen sem. A barátnőm Magyar. Ez kihathat a gyerekre?

Figyelt kérdés
Cigány, gyerek

#itt bőrszinre gondolok. Illetve #barátnőm pedig Magyar #ennek a "keveréket"
2019. júl. 18. 22:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Vegyük példának Harry herceg és felesége Meghan Markle példáját. A feleség anyja fekete, afroamerikai, az apja fehér. A hercegnét inkább egzotikus kinézetűnek mondanám, nem gondolnám félvérnek. Most született gyerekük, Archie, aki a nagyanyja révén 1/4 részt fekete, de a fotók alapján teljesen fehér a kölök.
2019. júl. 18. 23:33
 12/23 anonim ***** válasza:
Na, várj, egy értelmiségi miért kérdet ilyet? És ha kihat? Kinek kell elszámolni? Délután néztem, hogy valamelyik gettoba mily szépen beszolnak a kölykök a bácsiknak, kvázi azt vízionálod, hogy mivel te génjeidben van cigány, máris neveletlen gyereked lesz? Nem, ha nem úgy neveled, fehér sem születik úgy, hogy tudja mi a normalitás..
2019. júl. 19. 02:16
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

"Igen, lehet belőle echte cigány.

A nevelés sajnos az ilyeneknél nem sokat nyom latba hogy milyen ember lesz... Úgyis kijön a vérük"

Ez a válasz hogyan lehet 100 százalékos?

Ez nettó rasszizmus. Mi az, hogy ki jön a vére basszuskulcs?

Tudtam én, hogy a gyakori kérdések is az internet egyik hányingert keltő bugyra, de sokáig az "Emberek" kategória itt viszonylagos vállalható volt mind kérdések, mind válaszok tekintetében.

Nem is kezdem megcáfolni a fenti válasz miért baromság, mert nem hiszem, hogy bármit is megértene belőle akár a válaszoló, akár a zöld kezeket dobáló közönség.

2019. júl. 19. 09:23
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

Ugyan már, mit pattogtok, terrorizáljátok az embereket, maffiáitok vannak, szétlopjátok magatokat aztán ha az ember ezt meg meri említeni, már én vagyok a rohadt szemét??

Igen, rasszista vagyok, cigányok között nőttem fel (általános iskola), tudom hogyan fejlődik ki a purdéból a retek cigó.

Mostmár jobb?

Undorítóak vagytok.

2019. júl. 19. 14:42
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Másrészt nagyon fontos megemlíteni, hogy a rasszizmus általában következmény, nem előzmény.

Miért van az, hogy pl az USA-ban is a börtöntöltelékek nagy része etnikum (ugye ott nem c-k vannak)?

Magyarországon is hasonló a helyzet.

2019. júl. 19. 14:53
 16/23 anonim ***** válasza:

tegnap 14:42

Nem vagyok cigány, de ha az lennék is, semmit nem jelentene. Az viszont fix, hogy tarthatod te akármilyen nagy magyarnak magad, attól még ilyen gondolkodással, és viselkedéssel, amilyenné a drága szüleid neveltek, valószínűleg kicsit sem vagy hasznosabb tagja a társadalomnak, mint bármelyik cigány.

Igen, vannak a cigányok között olyanok, akik nem képesek beilleszkedni, talán a nagyobb részük ilyen is sajnos. - De viszont kijelenteni, hogy ez a genetika miatt van, nem pedig mondjuk az elcseszett politika, szociális háló, és oktatás miatt, hát kérlek ez nettó baromság. Undort keltően buta vagy.

2019. júl. 20. 16:32
 17/23 anonim ***** válasza:

16:

Az emberek általában addig szocik, elfogadóak, optimisták a kisebbségiekkel kapcsolatban, amíg ki nem jönnek a c-mentes övezetből.

2019. júl. 20. 17:49
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

22 évig voltam szabolcsi, szóval úgy látszik borul a világképed.

Tudod, a rasszista idiótákkal, a szélsőségesekkel (legyen az náci, nyilas, szkinhed (nevetnem kell), trianonértsírónagymagyar, valamilyen valláskárosult, dákóinagyromán, vagy egy arab fundamentalista terrorista, etc..), egyszóval VELETEK, az a baj, hogy a feszültséget MINDIG ti generáljátok.

A normális, politikát kerülő, a vallásokba magasról belekakiló, a nacionalizmust elvből kerülő ember, legyen az magyar, cigány, amerikai, orosz, arab, afrikai... totál jól meg tud lenni egymás mellett, ha kaptak egy átlagos szintű oktatást gyerekkorban, és a fent említett szélsőségeseknek nem sikerül mérgezniük az agyukat.

A szélsőségesnek mindig lesz aktuálisan valaki, akit utálni kell. Ha nem a cigányt, akkor a zsidót, ha nem a zsidót, akkor a meleget, ha nem a meleget, akkor a feministát, ha nem a feministát, akkor a migránst, ha nem a migránst, akkor a "szocikat", ha nem a szocikat, akkor a libsiket, ha nem a libskit, akkor a brüsszelitát, ha nem a brüsszelitát, akkor a románt, ha nem a románt, akkor a tótot, ha nem a tótot, akkor a Sorost, ha nem a Sorost, akkor csak szimplán a szomszédot. Igazából valahol sajnállak titeket, de ettől még hánynom kell, ha ilyen embereket látok.

2019. júl. 20. 20:16
 19/23 anonim ***** válasza:

Figyelj, kölcsönösen megvetjük egymást és nem értünk egyet.

Felőlem úgy simized a cigókat, ahogy akarod,. attól még ők a társadalom legalja, a paraziták.

2019. júl. 20. 20:27
 20/23 anonim ***** válasza:

Valóban, a cigányság ma, Magyarországon padlón van az oktatás minősége és az elmúlt 30+70 év politikája miatt.

Azt nem tudom, hogy nektek mi a mentségetek arra, hogy a társadalom legalját ti jelentitek.:)

2019. júl. 20. 20:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!