Felcigany vagyok. Egyáltalán nem látszik rajtam, se a beszédében, se a borszinemen, és az eletvitelemen sem. A barátnőm Magyar. Ez kihathat a gyerekre?
"Igen, lehet belőle echte cigány.
A nevelés sajnos az ilyeneknél nem sokat nyom latba hogy milyen ember lesz... Úgyis kijön a vérük"
Ez a válasz hogyan lehet 100 százalékos?
Ez nettó rasszizmus. Mi az, hogy ki jön a vére basszuskulcs?
Tudtam én, hogy a gyakori kérdések is az internet egyik hányingert keltő bugyra, de sokáig az "Emberek" kategória itt viszonylagos vállalható volt mind kérdések, mind válaszok tekintetében.
Nem is kezdem megcáfolni a fenti válasz miért baromság, mert nem hiszem, hogy bármit is megértene belőle akár a válaszoló, akár a zöld kezeket dobáló közönség.
Ugyan már, mit pattogtok, terrorizáljátok az embereket, maffiáitok vannak, szétlopjátok magatokat aztán ha az ember ezt meg meri említeni, már én vagyok a rohadt szemét??
Igen, rasszista vagyok, cigányok között nőttem fel (általános iskola), tudom hogyan fejlődik ki a purdéból a retek cigó.
Mostmár jobb?
Undorítóak vagytok.
Másrészt nagyon fontos megemlíteni, hogy a rasszizmus általában következmény, nem előzmény.
Miért van az, hogy pl az USA-ban is a börtöntöltelékek nagy része etnikum (ugye ott nem c-k vannak)?
Magyarországon is hasonló a helyzet.
tegnap 14:42
Nem vagyok cigány, de ha az lennék is, semmit nem jelentene. Az viszont fix, hogy tarthatod te akármilyen nagy magyarnak magad, attól még ilyen gondolkodással, és viselkedéssel, amilyenné a drága szüleid neveltek, valószínűleg kicsit sem vagy hasznosabb tagja a társadalomnak, mint bármelyik cigány.
Igen, vannak a cigányok között olyanok, akik nem képesek beilleszkedni, talán a nagyobb részük ilyen is sajnos. - De viszont kijelenteni, hogy ez a genetika miatt van, nem pedig mondjuk az elcseszett politika, szociális háló, és oktatás miatt, hát kérlek ez nettó baromság. Undort keltően buta vagy.
16:
Az emberek általában addig szocik, elfogadóak, optimisták a kisebbségiekkel kapcsolatban, amíg ki nem jönnek a c-mentes övezetből.
22 évig voltam szabolcsi, szóval úgy látszik borul a világképed.
Tudod, a rasszista idiótákkal, a szélsőségesekkel (legyen az náci, nyilas, szkinhed (nevetnem kell), trianonértsírónagymagyar, valamilyen valláskárosult, dákóinagyromán, vagy egy arab fundamentalista terrorista, etc..), egyszóval VELETEK, az a baj, hogy a feszültséget MINDIG ti generáljátok.
A normális, politikát kerülő, a vallásokba magasról belekakiló, a nacionalizmust elvből kerülő ember, legyen az magyar, cigány, amerikai, orosz, arab, afrikai... totál jól meg tud lenni egymás mellett, ha kaptak egy átlagos szintű oktatást gyerekkorban, és a fent említett szélsőségeseknek nem sikerül mérgezniük az agyukat.
A szélsőségesnek mindig lesz aktuálisan valaki, akit utálni kell. Ha nem a cigányt, akkor a zsidót, ha nem a zsidót, akkor a meleget, ha nem a meleget, akkor a feministát, ha nem a feministát, akkor a migránst, ha nem a migránst, akkor a "szocikat", ha nem a szocikat, akkor a libsiket, ha nem a libskit, akkor a brüsszelitát, ha nem a brüsszelitát, akkor a románt, ha nem a románt, akkor a tótot, ha nem a tótot, akkor a Sorost, ha nem a Sorost, akkor csak szimplán a szomszédot. Igazából valahol sajnállak titeket, de ettől még hánynom kell, ha ilyen embereket látok.
Figyelj, kölcsönösen megvetjük egymást és nem értünk egyet.
Felőlem úgy simized a cigókat, ahogy akarod,. attól még ők a társadalom legalja, a paraziták.
Valóban, a cigányság ma, Magyarországon padlón van az oktatás minősége és az elmúlt 30+70 év politikája miatt.
Azt nem tudom, hogy nektek mi a mentségetek arra, hogy a társadalom legalját ti jelentitek.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!