Szerintetek a 40-50 éves korosztály hányad része elégedett az életével?
Miért lennél idős?
Nyugaton változtass, majd ha 70 leszel akkor mondhatod hogy az vagy.
Az én életcélom egy szerelmes nő egy gyönyörű motor egy szép de nem nagy ház gyerekek napsütés és boldog élet.
Nos az első kettő megvolt, a szerelmes nő és a gyönyörű motor, de ahogy haladtam előre a céljaim megvalósítása felé egyre jobban bele rokkantam a melóba , és mire össze güriztem mindent addigra már nemtudtam felülni a motorra a szerelmes nő már nem annyira szerelmes (vagy mégis?) a ház sem egy palota és a gyerekeim sem azok lettek akiket én elképzeltem magamnak, a napsütés az megvan :)).
összességében nem mondhatom el hogy túl boldog lennék, egy dolog vigasztal ha ez vigaszt jelenthet egyáltalán, az hogy sokan vannak még rajtam kívül ilyen helyzetben.
Ha újra kezdhetném sokmindent másképp csinálnék az biztos.
Sokan vannak így ezzel, és aki melós családból való azok tagjai még generációkon túl végig dolgozzák az életüket.
A szüleimről tudom hogy sok mindenről lemondtak, értünk, hogy nekünk jobb legyen.
Lehetett volna szalon autó a portán ennyi év távlatából akár kettő is, de soha nem volt, mert azt a pénzt inkább ránk fordították, külföldre utaztunk, az akkori lehetőségekhez képest átlagon felül nevelkedtünk, jó ruhákat kaptunk, hamar volt számítógépünk, internet stb.
Ezeket tudtuk értékelni és soha nem követelőztünk, tudtuk hogy amit már ők nem tudnak biztosítani azt magunknak kell majd megoldani, pl drágább dolgokat.
Egyszer-egyszer elhintették már a szülők hogy mai fejjel meggondolnák a családalapítást, lehet jobb lenne csak úgy lenni a világba, biztos anyagi hátérrel, ugyanis a mi jövőnket sem látják, hiába dolgozunk tesómmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!